Η Mary της Δανίας στην πρώτη σόλο εμφάνισή της αφού έγινε βασίλισσα

14:30 30/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η βασίλισσα Mary της Δανίας έκανε την πρώτη της σόλο εμφάνιση υπό τον νέο της βασιλικό ρόλο. Μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει για τη δράση της με έναν μοντέρνο τρόπο, μέσω Instagram!

Η βασίλισσα της Δανίας, 51 ετών, ταξίδεψε στην Κολωνία της Γερμανίας για να παρακολουθήσει τον αγώνα χάντμπολ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών 2024 μεταξύ της Δανίας και της Γαλλίας

στην Κολωνία. Η στάση αυτή σηματοδότησε την πρώτη σόλο υποχρέωση της Mary μετά την παραίτηση της πεθεράς της, βασίλισσας Margrethe, στις 14 Ιανουαρίου και την ανάδειξη του συζύγου της Frederik σε βασιλιά της Δανίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

Ο βασιλικός οίκος της Δανίας δημοσίευσε μια φωτογραφία της βασίλισσας Mary μέσα στη Lanxess Arena, όπου η Γαλλία νίκησε τελικά τη Δανία με 33-31 στο πρωτάθλημα χάντμπολ.

“Ήταν ένας πολύ αμφίρροπος αγώνας. Η φωτογραφία εδώ τραβήχτηκε λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο. Τι τελικός…. Μπράβο, Δανία, το πάλεψες καλά. Ήταν αγχωτικό να το παρακολουθείς. Ήταν μια εντυπωσιακή προσπάθεια που κάνατε όλοι σας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια για το ασημένιο μετάλλιο, το οποίο είχα την τιμή να σας απονείμω”, έγραφε η λεζάντα στο Instagram, με την υπογραφή “Η Αυτής Υψηλότης, η βασίλισσα”.

Η βασίλισσα Mary κάθισε δίπλα στον πρόεδρο της Γερμανίας Frank-Walter Steinmeier κατά τη διάρκεια του αγώνα, και μετά συνεχάρη τους παίκτες και των δύο ομάδων. Η ανάρτηση στο Instagram έφερε μια προσωπική πινελιά της βασίλισσας σχετικά με το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Άλλωστε, ξέρει να χρησιμοποιεί καλά τα social media, ως μητέρα τεσσάρων εφήβων. Η βασίλισσα Mary και ο βασιλιάς Frederik είναι γονείς του πρίγκιπα Christian, 18 ετών, της πριγκίπισσας Isabella, 16 ετών, και των 13χρονων διδύμων, πρίγκιπα Vincent και πριγκίπισσας Josephine.

Keywords
Τυχαία Θέματα