Η Katie Holmes φόρεσε το πιο τολμηρό χρώμα της σεζόν… συντηρητικά

09:15 19/2/2024 - Πηγή: InStyle

Καθώς η άνοιξη πλησιάζει, οι αποχρώσεις στη γκαρνταρόμπα μας αποκτούν έναν ευφάνταστο χαρακτήρα, αντανακλώντας την αισιοδοξία της εποχής. Είναι η περίοδος όπου τα χρώματα μοιάζουν πιο δροσερά και αναζωογονητικά από ποτέ, αναβαθμίζοντας τη διάθεση και το στιλ μας. Σαν αυτό που φόρεσε πρόσφατα η Katie Holmes, ορίζοντας τη νέα τάση της άνοιξης.

Lime Katie

Η Katie Holmes έκανε την εμφάνισής της στο πάρτι του

λανσαρίσματος της σειράς μακιγιάζ και περιποίησης του οίκου Prada στο Μπρούκλιν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Φορώντας κομμάτια μόνο από το συγκεκριμένο brand προκειμένου να το τιμήσει, επέλεξε ένα άνετο πλεκτό πουλόβερ, μια μαύρη τσάντα σε αυστηρή γραμμή και slingback παπούτσια. Το λάιμ της φούστας της ωστόσο ήταν μια έκπληξη από το παρελθόν, αναπολώντας το δημοφιλές χρώμα της περασμένης σεζόν.

Η πρώτη φορά που είδαμε αυτή την απόχρωση να ξεχωρίζει ήταν στη συλλογή της Victoria Beckham την Άνοιξη του 2023. Διάσημοι όπως η Jennifer Lopez, η Kylie Jenner, η Rita Ora και η Mariah Carey έσπευσαν να την αναδείξουν. Τώρα, έχουμε επίσημα το πράσινο φως να συνεχίσουμε να φοράμε αυτήν την χρωματική απόχρωση. Και το να το συνδυάσουμε είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε, αφού ταιριάζει σχεδόν με όλους τους τόνους. Φαντασία να έχετε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@she_holmes)

Η αισθητική της γιαγιάς

Αν η Katie Holmes μας έχει δείξει κάτι, είναι ότι αυτό το χρώμα δεν γνωρίζει εποχή. Οπότε το φοράμε όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Το layering και τα αξεσουάρ, όπως τα κασκόλ, τα bucket hats μέχρι και τα πολύχρωμα καλσόν, είναι αυτά που το κάνουν προσαρμόσιμο και άκρως ευέλικτο. Επίσης, αν είστε λάτρις της τάσης granny’s style, να έχετε στο νου σας ότι το συγκεκριμένο χρώμα πάει και με αυτή. Η vintage αισθητική της και η ιστορία της, έχει κατακτήσει όχι μόνο το street style, αλλά και τις πιο στιλάτους celebrities. Μπορείτε να κάνετε mix&match, «κλέβοντας» ένα κομμάτι από την γκαρνταρόμπα της γιαγιάς, όπως η γκρι βαρετή ζακέτα για παράδειγμα, και συνδυάζοντάς το με το σέξι, δροσερό λάιμ. Ανατρεπτικό;

Keywords
Τυχαία Θέματα