Η Irina Shayk συνδύασε το Barbie pink κοστούμι της με ένα ιδιαίτερο παπούτσι

15:43 18/5/2021 - Πηγή: InStyle

Η Irina Shayk δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να εντυπωσιάσει, ακόμα και στις πιο συνηθισμένες εξόδους της. Σε μία εκδρομή στον ζωολογικό κήπο, έμοιαζε με sexy οδηγό αγώνων ταχύτητας φορώντας ένα ολόμαυρο nylon tracksuit που αποκάλυπτε το σουτιέν της, και ακόμη και όταν έτρεχε για τις καθημερινές της δουλειές στην πόλη, το μοντέλο επέλεξε ένα chaps denim με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Και αυτή την εβδομάδα, η εμφάνισή της για να πάρει την κόρη της από το σχολείο, δεν είχε καμία διαφορά.

Την Παρασκευή

η Shayk έβαλε ένα Hugo Boss κοστούμι σε έντονο ροζ, για να συνοδεύσει την κόρη της Lea στο σπίτι μετά το σχολείο, και συνδύασε το ultra chic σύνολό της με ένα μη αναμενόμενο παπούτσι. Αντί να επιλέξει ψηλοτάκουνα loafers, γόβες ή μία κλασική μπαλαρίνα, η Iirna Shayk  έδωσε προτεραιότητα στην άνεση και φόρεσε τα κλασικά Dr Martens μποτάκια της κάτω από την wide leg παντελόνα της.

Instyle US

Ολοκλήρωσε το σύνολο με μία ασορτί pastel baby pink τσάντα Givenchy, μαύρα γυαλιά και μαύρη μάσκα.

Και καθώς μάλλον είναι η μόνη μαμά που φορούσε ένα τόσο εντυπωσιακό Barbie pink κοστούμι όταν πήγε να πάρει την κόρη της από το σχολείο, σίγουρα δεν την ενοχλεί να ξεχωρίζει. Μάλιστα, το 2019 σε συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar το supermodel αποκάλυψε πως η μητρότητα δεν επηρέασε καθόλου το στυλ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk)


«Θα πρέπει να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου για τα παιδιά σου, διαφορετικά θα ζεις σε ένα ψέμα. Πες μου ένα λόγο, που επειδή είσαι μητέρα, θα πρέπει να φοράς πιο μακριά φούστα. Όχι, δεν πιστεύω σε αυτό. Πραγματικά δεν το πιστεύω. Γιατί οι άνθρωποι να έχουν μία τέτοια γνώμη; Γιατί θα πρέπει να αλλάξεις το ποια είσαι και πώς νιώθεις, μόνο και μόνο επειδή έγινες μητέρα; Πείτε μου το γιατί. Πείτε μου ένα λόγο. Δεν πιστεύω σε αυτό. Δεν καταλαβαίνω το γιατί», δήλωσε.

Πηγή: instyle.com

Keywords
Τυχαία Θέματα