Η Chiara Ferragni είναι η νέα πρέσβειρα του brand ρολογιών Hublot

10:27 16/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η πάντα δραστήρια Chiara Ferragni προσθέτει άλλη μια συνεργασία στο πλούσιο βιογραφικό της, καθώς είναι η νέα πρέσβειρά του brand πολυτελών ρολογιών Hublot.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

«Τα μηνύματα και οι αξίες της Hublot είναι σημαντικά για μένα, γι’ αυτό επέλεξα να ενταχθώ σε αυτήν την οικογένεια.

Ο συνδυασμός πάθους και αποφασιστικότητας διαμόρφωσε αυτό που είμαι, σε όλους τους ρόλους μου και σφυρηλάτησε την επιχειρηματία που έχω γίνει. Αυτή η ίδια μίξη έκανε επίσης τη Hublot την εταιρεία που είναι σήμερα», ανέφερε η Chiara.

@chiaraferragni/instagram

Σύμφωνα με ανακοίνωση του brand η συνεργασία με τη Ferragni αποφασίστηκε επειδή είναι πρωτοπόρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ισχυρή επιρροή. «Στη Hublot αγαπάμε γυναίκες και άνδρες που εμπνέουν, που πιστεύουν στα όνειρά τους και κινούν ουρανό και γη για να τα εκπληρώσουν, που υποστηρίζουν την ξεχωριστή τους προσωπικότητα, είναι πρόθυμοι να βγουν έξω, δεν φοβούνται τι θα πουν οι άνθρωποι και ακολουθούν τον δρόμο τους με αυθεντικότητα και πάθος», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ωρολογοποιίας, Ricardo Guadalupe.

@chiaraferragni/instagram

Η Ιταλίδα influencer προστίθεται στα ονόματα διάσημων προσωπικοτήτων, όπως ο τενίστας Novak Djokovic, ο Ολυμπιονίκης αγώνων ταχύτητας Usain Bolt και η σεφ Claire Smith οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια του brand.

Keywords
Τυχαία Θέματα