Η Camila Cabello μίλησε ανοιχτά για τη χειρότερη περίοδο της ζωής της

09:42 10/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Camila Cabello αντιμετωπίζει έντονες δυσκολίες με την ψυχική υγεία της.

Από εξωτερική σκοπιά, η ζωή ενός σταρ φαίνεται να είναι τέλεια. Χρήματα, φήμη και αγάπη από τον κόσμo. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες διασημότητες αποκαλύπτουν όσα βιώνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Μια από αυτές είναι και η 25χρονη τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα μοιράστηκε το πόσο μεγάλο είναι το άγχος που νιώθει. Ο χωρισμός της με τον σύντροφό της, Shawn Mendes, σίγουρα συνέβαλε στην άσχημη ψυχολογική της κατάσταση.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila (@camila_cabello)

Η Camila Cabello έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τη δημοσιογράφο, εξήγησε ότι δυσκολεύτηκε να γράψει το τρίτο album της.

“Είχα τόσο άγχος, που ένιωθα να παραλύω. Ήταν με διαφορά η χειρότερη περίοδος για την ψυχική υγεία μου”, ξεκίνησε λέγοντας. “Ύστερα αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα στο ξεκίνημα της πανδημίας. Ταυτόχρονα, άρχισα ψυχοθεραπεία και πάλευα να αισθανθώ καλύτερα” πρόσθεσε.

“Ήθελα η συγκεκριμένη διαδικασία να με κάνει να νιώσω πιο όμορφα, διατηρώντας πάντα την ευαισθησία και την ειλικρίνειά μου. Δεν φίλτραρα αυτά που έλεγα και απλά άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Αυτή ακριβώς ήταν η πρόθεσή μου, να είμαι ο εαυτός μου”, είπε στη συνέχεια η Camila.

Ύστερα από τον χωρισμό της τον περασμένο Νοέμβριο, αποφάσισε να ηχογραφήσει νέα κομμάτια. Εμπνευσμένα από τη σχέση της με τον Shawn, εξέφρασε όλα τα συναισθήματά της… είτε αυτά ήταν θετικά είτε αρνητικά.

“Εξέφρασα όλα μου τα συναισθήματα στα τραγούδια μου. Οι σκέψεις μου πήραν μορφή μελωδίας. Ήταν μια πολύ προσωπική εμπειρία”, δήλωσε. “Πλέον έχω μια σιγουριά που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ μου. Το άγχος με κυρίευε και δεν με άφηνε ελεύθερη. Τώρα ζω τη δική μου αλήθεια”, ολοκλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saturday Night Live (@nbcsnl)

Keywords
Τυχαία Θέματα