Η Blake Lively έχει την καλύτερη συλλογή παλτό -Βρήκαμε τα 6 πανωφόρια που θέλουμε κι εμείς στην ντουλάπα μας

Η Blake Lively, η εντυπωσιακή ξανθιά την οποία γνωρίσαμε μέσα από το “Gossip Girl“, έχει αφήσει το στίγμα του μοναδικού της στιλ στο χώρο της μόδας. Με έντονη αυτοπεποίθηση και αψεγάδιαστο γούστο, η Lively έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές κι όχι μόνο όσον αφορά τις red carpet εμφανίσεις της, αλλά πολύ περισσότερο για τις καθημερινές. Μάλιστα, αυτό που κάνει τη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα της τόσο ξεχωριστή είναι η εντυπωσιακή συλλογή παλτό που διαθέτει, καθιστώντας την αναμφίβολα τη βασίλισσα του χειμερινού street style.

Tο

καλύτερο; Η Blake Lively καταφέρνει να δημιουργεί όλα αυτά τα εντυπωσιακά looks χωρίς την παραμικρή βοήθεια στιλίστα. Καλλιτέχνης!

6 υπέροχα παλτό αλά Blake για να ανανεώσετε τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπαΜουσταρδί Δερμάτινο Σακάκι

Με ένα μουσταρδί δερμάτινο σακάκι, η Lively αναβαθμίζει το χειμωνιάτικο σύνολό της, προσθέτοντας μια λάμψη ζεστασιάς στις βροχερές μέρες. Αυτό το χρώμα είτε θα το μισήσετε, είτε θα το λατρέψετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively Brasil (@livelybrasil)

Καρό Ανδρικό Παλτό

Ένα καρό ανδρικό παλτό προσθέτει έναν αέρα άνεσης και κομψότητας σε κάθε εικόνα. Μπορείτε είτε να το συνδυάσετε με αυστηρό κοστούμι σαν την Blake, είτε να το ρίξετε πάνω από το πιο χαλαρό outfit. Το σίγουρο πάντως, είναι ότι το χρειάζεστε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively.hairstyle)

Κόκκινη Βινύλ Καμπαρντίνα

Με μια κόκκινη βινύλ καμπαρντίνα, η Blake αναδεικνύει τη θηλυκότητά της, προσφέροντας μια δόση θεατρικότητας στο χειμερινό της στιλ. Έντονη και σέξι, αναβαθμίζει στο λεπτό ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loving Haute Couture (@lovinghautecouture)

Λευκό Wrapped Παλτό

Το λευκό wrapped παλτό δημιουργεί μια εικόνα αγγελικής κομψότητας, προσθέτοντας φωτεινότητα στις γκρίζες μέρες του χειμώνα. Τα λευκά είναι must αυτήν την εποχή και το συγκεκριμένο στιλ μοιάζει διαχρονικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Oversized Teddy

Με ένα oversized teddy παλτό σε έντονη μπλε απόχρωση, η Lively δημιουργεί ένα απρόσμενα chic, άνετο look. Αν το δοκιμάσετε, πιθανότατα δεν θα θέλετε ποτέ να το βγάλετε από πάνω σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively_ig)

Καμηλό Με Μαύρα Κεντήματα

Το καμηλό παλτό είναι κλασικό κομμάτι μιας capsule γκαρνταρόμπας. Η Blake Lively ωστόσο, του δίνει κάτι παραπάνω επιλέγοντάς το με μαύρα κεντήματα. Δεν θα γίνει ποτέ βαρετή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively Fanpage (@blakeeerrr)

Keywords
Τυχαία Θέματα