Ευρυδίκη: Επισκέφθηκε τον τάφο της θρυλικής Edith Piaf – Η συγκινητική ανάρτηση

21:13 23/2/2024 - Πηγή: InStyle

Αυτές τις μέρες η Ευρυδίκη βρίσκεται στο Παρίσι μαζί με τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη. Η τραγουδίστρια επισκέφτηκε σήμερα το κοιμητήριο Père-Lachaise, όπου βρίσκονται οι τάφοι μεγάλων προσωπικοτήτων της τέχνης, της μουσικής και των γραμμάτων. Η Ευρυδίκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, μεταξύ άλλων και από τον τάφο της θρυλικής Edith Piaf και τις συνόδευσε με πολύ συγκινητικά λόγια.

“Σε

μια τεράστια έκταση στην πλαγιά ενός λόφου κάποτε γνωστού ως Champ Evêque υπάρχει μια νεκρόπολη γεμάτη με περίτεχνα γλυπτά, δραματικές αναπαραστάσεις και προτομές, όπου ανάμεσα σε 400,000 περίπου τάφους αναπαύονται κάποιες από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της τέχνης, της μουσικής και των γραμμάτων. Μολιέρος, Σοπέν, Όσκαρ Ουάιλντ, Τζιμ Μόρισον, Εντίθ Πιάφ, Βαγγέλης Παπαθανασίου, Ζωρζ Μουστακί, Μοντιλιάνι, Μπαλζάκ…
Δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που με πλημμύρισαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Το δέος στον τάφο του Σοπέν, η ανατριχίλα στον τάφο του Μόρισον και τα δάκρυα στον τάφο της Πιάφ ακόμα με συγκλονίζουν. Είναι αυτή η μοναδική στιγμή που συνειδητοποιείς ότι αυτοί οι μύθοι υπήρξαν στ’ αλήθεια, έζησαν τις ζωές τους, με τα πάθη τους, τους έρωτες τους, τα λάθη τους αλλά και την τέχνη τους!
Και βρίσκονται ΕΚΕΙ!
Νιώθεις ξαφνικά να γίνεσαι κομμάτι της ζωής τους, όχι μόνο της τέχνης τους και μέσα από την ανθρώπινη τους διάσταση σε αγγίζουν μ’ έναν τρόπο αλλιώτικο…”, έγραψε η Ευρυδίκη στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki (@evridikiofficial)

Keywords
Τυχαία Θέματα