Επίδειξη μόδας στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης

20:15 13/2/2024 - Πηγή: InStyle

Οι συνιδρυτές και διευθυντές δημιουργικού της Cucculelli Shaheen, Anna Rose Shaheen και Anthony Cucculelli αποκάλυψαν το όραμά τους για την κολεξιόν Cucculelli Shaheen για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024. Αυτό συνδέεται με τις ρίζες της του brand που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη, το 2016, και τη συναρπαστική τοιχογραφία στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Άλλωστε, εκεί τελικά πραγματοποιήθηκε

η επίδειξη τη δεύτερη ημέρα του επίσημου προγράμματος της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

“Ερευνήσαμε τον χώρο πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Εμπνευστήκαμε πραγματικά από το αστρολογικό μωσαϊκό δάπεδο στο δικαστικό μέγαρο, καθώς η κουλτούρα του brand μας έχει αγκαλιάσει τόσο τον αστερισμό όσο και τον γαλαξία από την αρχή. Έτσι, σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουμε, σχεδόν σαν ένας πλήρης κύκλος που επιστρέφει στην πρώτη μας συλλογή με θέμα τους γαλαξίες. Είχαμε ακόμη και το μοντέλο μας από την πρώτη μας συλλογή στην πασαρέλα“, είπε στο Numéro Netherlands η Anna Rose Shaheen μετά την επίδειξη.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο επιλεγμένος τίτλος της συλλογής είναι “Veritas” (από το όνομα της θεάς της αλήθειας στη ρωμαϊκή μυθολογία). Πρώτον, είναι μια μόνιμη υπενθύμιση που ο Anthony έχει κάνει τατουάζ στο χέρι του και δεύτερον… “Τι καλύτερο μέρος για να πραγματοποιηθεί μια επίδειξη μόδας με τίτλο “Veritas” από το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης;”, σημείωσε η Anna.

Και πρόσθεσε: “Η παρουσίαση κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης μας επέτρεψε να σκεφτούμε έξω από το κουτί και να αγκαλιάσουμε νέες κατηγορίες, όπως τα κοστούμια και τα ξεχωριστά κομμάτια, και να βυθίσουμε το κοινό μας πιο ολοκληρωμένα στον κόσμο μας”

Keywords
Τυχαία Θέματα