‘Ελενα Τοπαλίδου: Μιλά πρώτη φορά για τη χορευτική κίνηση μέσα στην εκκλησία και τις αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε μια κίνηση της Έλενας Τοπαλίδου μέσα στην εκκλησία, κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Νίκο Κουρή. Μια χορευτική κίνησή της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, ήταν η αφορμή για να συζητηθεί πολύ έντονα η ηθοποιός, σε όλες σχεδόν τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η πρωταγωνίστρια των Πανθέων θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο περιστατικό και μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου”:

Η απάντηση της Έλενας Τοπαλίδου για τη χορευτική κίνηση μέσα στην εκκλησία

“Πραγματικά, στις

εκπομπές λένε ότι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας, αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ.

Την ώρα που είπε ο ιερέας το «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», χωρίς να το σχεδιάσω μου βγήκε μια αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα όπως πολλοί είπαν.

Ήταν μια συμβολική κίνηση, σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι πολύ ψηλά και φάνηκε σαν πιρουέτα  Όλοι γέλασαν εκείνη τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς.Μετά τον γάμο, θέλω λίγο να αποτραβηχτώ.Έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο” δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η ίδια μάλιστα, ανέβασε και ένα χιουμοριστικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:”Θεούλη μου, δεν θα ξανακάνω Αρραμπέσκ(χορευτική κίνηση) στο σπίτι σου. Θα κάνω μόνο στο δικό μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα