Είναι επίσημο… η Halsey έγινε μητέρα!

10:07 20/7/2021 - Πηγή: InStyle

Πριν από μερικούς μήνες, η ταλαντούχα μουσικός Halsey είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της. Η χαρά της για αυτό το γεγονός ήταν απερίγραπτη και η ευγνωμοσύνη της υπέρμετρη. Τα νέα ήταν ακόμη πιο χαρμόσυνα, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας της ίδιας. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι πάσχει από ενδομητρίωση και η μητρότητα δεν ήταν κάτι το εγγυημένο. Τώρα όμως έφτασε η στιγμή, για την οποία ανυπομονούσε τόσο καιρό η 26χρονη star: κράτησε επιτέλους στην αγκαλιά της το

υγιέστατο μωρό της.

Η Ashley Graham είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Στις 19 Ιουλίου η Halsey μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια συγκινητική εικόνα. Ανακοίνωσε με αυτόν τον τρόπο στους ακολούθους της, την γέννηση του πρώτου της παιδιού. Στην ασπρόμαυρη λήψη βλέπουμε την τραγουδίστρια να αγκαλιάζει το νεογέννητο μωρό της. Ταυτόχρονα κοιτάζει στα μάτια τον σύντροφό της, Alev Aydin. Το ήρεμο βλέμμα της είναι γεμάτο αγάπη και η στιγμή είναι εύλογα συναισθηματικά φορτισμένη.

“Ευγνωμοσύνη. Για την πιο ξεχωριστή και γαλήνια γέννηση. Τροφοδοτήθηκε από την αγάπη. Ender Ridley Aydin, 14/7/2021”, έγραψε στην περιγραφή της.

Η Cardi B περιμένει το δεύτερο παιδί της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Πριν από αυτή την ευχάριστη ανακοίνωση, η Halsey είχε δημοσιεύσει τις καλλιτεχνικές δημιουργίες για το τέταρτο studio album της. Ο τίτλος του είναι “If I Can’t Have Love, I Want Power” και οι φωτογραφίες είναι ένας φόρος τιμής στη μητρότητα. Τα τραγούδια που περιλαμβάνει σχετίζονται επίσης με αυτό το θέμα. “Αυτό είναι ένα concept album, το οποίο αναφέρεται στις χαρές και τα άγχη της εγκυμοσύνης και της γέννησης”, έγραψε στο post της στις 7 Ιουλίου. “Ήταν πολύ σημαντικό για μένα, η εικόνα του εξωφύλλου να αποτυπώνει το συναισθηματικό ταξίδι που βίωσα τους τελευταίους μήνες”.

Η Lourdes Leon είναι ολόιδια η Madonna

@halseyIf I Can’t Have Love, I Want Power — Available August 27 — LoveAndPower.com ##Halsey ##NewAlbum ##TrentReznor ##AtticusRoss♬ OBJECTS IN MIRROR (ARE CLOSER THAN THEY APPEAR) – Trent Reznor & Atticus Ross

Keywords
Τυχαία Θέματα