Δώρα Κατσικογιάννη: Η influencer αποκαλύπτει τη ρουτίνα της ομορφιάς της

08:11 12/9/2019 - Πηγή: InStyle
1/7 2/7 «Διατηρώ τηνεπιδερμίδα μουνεανική,αποφεύγονταςτην πολύωρηέκθεση στονήλιο». 3/7 VichyAqualiaThermalDynamicHydrationLightCream,€20,97, σταφαρμακεία. 4/7 Frezyderm RevitalizationHydrogel EyePatches, 4 ζεύγη,€18,75, σταφαρμακεία. 5/7 Giorgio Armani HighPrecision RetouchConcealer, €41,71. 6/7 H Δώραμε τημητέρα της,Δήμητρα 7/7 MIRANDAKERR

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ… το έχω

κληρονομήσει από τη γιαγιά μου. Γενικά, έχουμε τα ίδια χρώματα και παλαιότερα όλοι υπέθεταν ότι είμαι δικό της παιδί.

ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΟ… που έχω ακούσει είναι ότι τα μάτια μου μπορούν να αποτυπώσουν όλα μου τα συναισθήματα πολύ έντονα.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΙΛΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ… που αφήνει ο χρόνος γύρω από τα μάτια μου. Προσπαθώ να διατηρώ την επιδερμίδα μου νεανική, αποφεύγοντας την πολύωρη έκθεση στον ήλιο και το υπερβολικό μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα κοιμάμαι αρκετές ώρες και διατηρώ το δέρμα μου ενυδατωμένο.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ… περιποιούμαι από πολύ μικρή το δέρμα μου με απλούς τρόπους. Καθημερινά καθαρίζω πάρα πολύ καλά το πρόσωπό μου και βάζω την ενυδατική κρέμα Vichy Aqualia Thermal Light. Πρόσφατα, μάλιστα, πρόσθεσα στην περιποίησή μου ένα booster, που εφαρμόζω και στα μάτια.

ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ… τo διακριτικό μακιγιάζ. Όμως, όταν θέλω να κάνω μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να τονίσω τα μάτια μου. Δίνω λάμψη με το Giorgio Armani High Precision Retouch Concealer και στη συνέχεια χρησιμοποιώ μπεζ-καφέ σκιές στο καπάκι του ματιού και σύριζα στις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου. Τονίζω τα ζυγωματικά μου με ένα ροδαλό ρουζ και ολοκληρώνω το μακιγιάζ με μαύρη μάσκαρα και κραγιόν σε φυσική απόχρωση.

ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΦΩ ΠΟΤΕ… Καθαρίζω την περιοχή από τις περιττές τρίχες και δεν αλλάζω το φυσικό σχήμα τους.

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ… χρησιμοποιώ ειδικά eye patches, όπως τα Revitalization Hydrogel Eye Patches της Frezyderm, που δοκίμασα πρόσφατα, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ξεκουράσω άμεσα την περιοχή των ματιών.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ BEAUTY ICON ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ … είναι η μητέρα μου. Είναι μια γυναίκα που περιποιείται το πρόσωπό της από το πρωί που ξυπνά μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί και δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς αντηλιακή κρέμα με χρώμα, ρουζ και lip gloss. Ωστόσο, η celebrity που μου αρέσει και παρακολουθώ στενά είναι η Miranda Kerr, γιατί πρεσβεύει τη φυσική ομορφιά και την απλότητα, όπως και εγώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣZendaya: Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και νέα πρέσβειρα της Lancôme αποκαλύπτει το μυστικό για μία λαμπερή επιδερμίδα

Keywords
Αναζητήσεις
κατσικογιαννης γιώργος vichy
Τυχαία Θέματα