Χώρισαν Dua Lipa και Romain Gavras – Ο λόγος που έπεσαν οι τίτλοι τέλους

10:21 3/12/2023 - Πηγή: InStyle

Χώρισαν Dua Lipa και Romain Gavras. Η ποπ τραγουδίστρια και ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης έβαλαν τίτλους τέλους στη σχέση τους μετά από 8 μήνες και ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων μέσων, ο λόγος είναι πως η τραγουδίστρια επιθυμεί να επικεντρωθεί στη μουσική της αυτή την περίοδο ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ.

Dua

Lipa, 28, ‘SPLITS from boyfriend Romain Gavras, 42, to focus on her music’ after whirlwind romance https://t.co/S3oUWcpW2S pic.twitter.com/pf1Y0fi7D3

Daily Mail Online (@MailOnline) December 3, 2023

«Η Dua και ο Romain χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα ερωτικό καλοκαίρι. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Romain θεωρούσε την Dua εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στη βρετανική Sun.

Credit: DUA LIPA/Instagram

Η Dua Lipa, η οποία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τον τίτλο για το επερχόμενο άλμπουμ της, σημείωσε ότι οι θαυμαστές να περιμένουν ότι ο δίσκος της θα είναι «ευάλωτος και ειλικρινής». Η σταρ αποκάλυψε ακόμη ότι ο νέος της δίσκος είναι «πραγματικά προσωπικός».

Credit: dualipa/Instagram

Η pop star είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά με τον Γάλλο σκηνοθέτη τον Μάρτιο, όταν o φακός τους είχε εντοπίσει να επιστρέφουν μαζί στο σπίτι από show της εβδομάδας μόδας Saint Laurent στο Παρίσι.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού ωστόσο, ήταν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών δύο μήνες αργότερα, τον Μάιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα