Χειμερινές Εκπτώσεις: 4 μυστικά που θα σας σώσουν χρόνο και χρήματα

11:20 10/1/2024 - Πηγή: InStyle

Εκπτώσεις: το αγαπημένο μας ψυχολογικό έγκλημα, όπου καταλήγουμε να αδειάζουμε τα πορτοφόλια μας για ρούχα που πιθανότατα θα μας κοιτάζουν περίεργα από την ντουλάπα. Για να μην πέσετε θύματα κατά την περίοδο των εκπτώσεων και για να μην σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε 4 πολύτιμα μυστικά, τα οποία θα σας σώσουν κυριολεκτικά. Ευχαριστείστε μας αργότερα!

Ψωνίστε ότι σας «χτύπησε» το μάτι

Όταν πρόκειται για τα statement κομμάτια, μην φοβηθείτε να ρισκάρετε. Ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν απόλυτα

με κάθε ρούχο στη συλλογή σας, αυτά τα κομμάτια είναι τόσο ξεχωριστά και μοναδικά που δεν πρέπει να τα αφήσετε να ξεφύγουν. Υποκύψτε στον πειρασμό γιατί δύσκολα θα τα ξανά βρείτε.

Μη ψωνίζετε βασικά ρούχα

Αφού τα statement κομμάτια είναι ήδη στο καλάθι, αφήστε τα βασικά για αργότερα. Μπορεί να ρίξουν περισσότερο την τιμή τους, ενώ αν εξαντληθούν, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού είναι εύκολο να τα βρείτε σε κάθε σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audrey Long | Gossip Girl Fashion (@xoxoposhipgirl)

Ψωνίστε σε φυσικά καταστήματα

Ανακαλύψτε τον κόσμο των μαγαζιών, αφήνοντας τα online καταστήματα στην άκρη. Εκεί όπου κρύβονται τα σπάνια διαμάντια, τα οποία μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας πως μοιάζουν πραγματικά και να δοκιμάσετε το νούμερό σας. Το shopping δεν είναι μόνο γυμναστική, αλλά και μια ευκαιρία να βρείτε θησαυρούς, χωρίς να ξεφύγετε.

Βασιστείτε στις επιστροφές

Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να αξιολογήσετε τα ρούχα στο σπίτι. Μην χαθείτε στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων. Κρατήστε αυτά που σας άρεσαν από την πρώτη στιγμή, αγοράστε τα, και επιστρέψτε ό,τι δεν σας ταιριάζει. Αξιοποιήστε την ευκαιρία που έχετε, γιατί το να δοκιμάζετε εκατομμύρια ρούχα δεν προσθέτει καθόλου στιλ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

Keywords
Τυχαία Θέματα