Μπελάδες για τον πρίγκιπα Harry – Στρίπερ απειλεί να διαρρεύσει γυμνές του φωτογραφίες

16:34 6/3/2024 - Πηγή: InStyle

To άγριο παρελθόν του πρίγκιπα Harry επανέρχεται στο προσκήνιο προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στον δούκα του Σάσεξ.

Μια πρώην στριπτιζέζ που ισχυρίζεται ότι φίλησε τον πρίγκιπα Harry σε μια νυχτερινή έξοδο στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια των άγριων ημερών του, απείλησε να διαρρεύσει φωτογραφίες του “γυμνού” πρίγκιπα στο OnlyFans. Πρόκειται για πράξη εκδίκησης επειδή την “ξέχασε” στα απομνημονεύματα του Spare.

Carrie Royale, 52, said she kissed Harry after going to a hotel suite in 2012 pic.twitter.com/6ww1iS0ZbN

News News News (@NewsNew97351204) March 6, 2024

Η Carrie Royale, σήμερα 52 ετών, είπε ότι φίλησε τον πρίγκιπα αφού προσκλήθηκε με άλλες στρίπερ και καλεσμένους σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου Wynn το 2012.

Γυμνές φωτογραφίες του δούκα του Σάσεξ, ο οποίος ήταν 27 ετών τότε, να αγκαλιάζεται με μια ημίγυμνη γυναίκα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα The Sun το 2012, αφού δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο.

Η πρώην στρίπερ δήλωσε τώρα στην εφημερίδα ότι έχει κι άλλες φωτογραφίες του Harry “γυμνού” και απείλησε να τις δημοσιεύσει στη συνδρομητική σελίδα της στο OnlyFans.

On tomorrow’s front page: Dominatrix who partied with Prince Harry at infamous Las Vegas party threatens to leak nude snaps of himhttps://t.co/kDfhfiCOy2 pic.twitter.com/YrjHWJCMIr

— The Sun (@TheSun) March 5, 2024

‘Έχω μερικές ωραίες γυμνές φωτογραφίες“, είπε. “Οι φωτογραφίες αυτές δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ. Έχω φωτογραφίες από το μπιλιάρδο την προηγούμενη νύχτα και φωτογραφίες του Harry γυμνού. Ο κόσμος θα σοκαριστεί από αυτές“. Και πρόσθεσε: “Είμαι λίγο θυμωμένη που με ξεχνάνε από το βιβλίο του. Εννοώ… ουάου. Του ξέφυγαν πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Royale (@carrieroyale)

Εκπλήσσομαι που θυμάται το όνομα όλων γιατί ήταν αρκετά μεθυσμένος, αλλά θα μπορούσε να μιλήσει για τα λίγα πράγματα που συνέβησαν μεταξύ μας, αυτό του ξέφυγε εντελώς”.

Η Carrie πρόσθεσε ότι ο Harry ήταν “τρελός” και “αυθόρμητος” και τώρα δείχνει την “αντίθετη πλευρά” του προηγούμενου εαυτού του. Αυτό έρχεται μετά τη δημοπράτηση από την πρώην στρίπερ των μαύρων εσωρούχων που η ίδια το 2022 ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Harry έσκισε κατά τη διάρκεια του διαβόητου στριπτίζ του στο Λας Βέγκας. Η Carrie ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στο δωμάτιο με τον πρίγκιπα όταν φέρεται να προσποιήθηκε ότι έπαιζε κιθάρα κρατώντας μια στέκα μπιλιάρδου στο ξενοδοχείο Encore at Wynn Las Vegas τον Αύγουστο του 2012.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Royale (@carrieroyale)

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Harry τραγούδησε το “Beat It” του Michael Jackson και χρησιμοποίησε ένα γάντι για να καλύψει τον ανδρισμό του. Ισχυρίστηκε ότι ο Harry της έδωσε το εσώρουχο ως ενθύμιο καθώς έφευγε από το ξέφρενο πάρτι στο Λας Βέγκας, όπου διασκέδαζε γυμνός και αγκάλιαζε μια άλλη γυναίκα, σε στιγμιότυπα που έγιναν πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο.

Η πρώην στρίπερ δήλωσε προηγουμένως: “Όταν ο Harry έκανε πάρτι στο Λας Βέγκας, όλοι τον λάτρευαν και την αίσθηση της διασκέδασής του. Τουλάχιστον αυτό το εσώρουχο είναι μια υπενθύμιση του πώς ήταν κάποτε… όταν ο Harry ήταν ο πρίγκιπας της διασκέδασης.”

Keywords
Τυχαία Θέματα