Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συγχαίρει τον σύντροφό της Βλάσση Μπονάτσο – Σπάνια φωτογραφία από το 1987

14:00 11/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη συγχαίρει τον Βλάσση Μπονάτσο στην πρεμιέρα της επιθεώρησης “Γελάς Ελλάς Αγελάς” το 1987.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του:

“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη συγχαίρει

τον τότε σύντροφό της Βλάση Μπονάτσο στην πρεμιέρα της επιθεώρησης “Γελάς Ελλάς Αγελάς”, η οποία ανεβαίνει στις 20 Ιουνίου του 1987 στο καλοκαιρινό θέατρο Παρκ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και σε κείμενα Σταμάτη Φασουλή, Δήμητρας Παπαδοπούλου και Λίνας Νικολακοπούλου.

Στον θίασο, εκτός των δύο πρώτων, συμμετέχουν και οι Γιάννης Φέρτης, Μίνα Αδαμάκη, Γιάννης Μπέζος, Γρηγόρης Βαλτινός, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ελένη Κούρκουλα και Μίμης Χρυσομάλλης.

Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι θα τραβήξει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, παραμένοντας δύο καλοί και αγαπημένοι φίλοι μέχρι το τέλος. Η γνωριμία τους γίνεται το 1981 όταν τους φέρνει σε επαφή ο κοινός τους φίλος και μουσικός συνεργάτης της Αλίκης Μάικ Ροζάκης για τον ρόλο του “Τσε Γκεβάρα” στην ροκ όπερα “Εβίτα” που θα ανεβάσει στο θέατρο της την χειμερινή περίοδο 1981-82. Τελικά καταφέρνει να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο τον οποίο απογειώνει κυριολεκτικά, με το κοινό να δημιουργεί ατέλειωτες ουρές που φτάνουν μέχρι την Σταδίου για να παρακολουθήσει μια από τις ωραιότερες παραστάσεις της σαιζόν, την καλύτερη “Εβίτα” στον κόσμο, σύμφωνα με τους Άγγλους παραγωγούς, καθώς και τον ίδιο που λαμβάνει το περισσότερο χειροκρότημα από όλους τους συντελεστές.

Η τυπική αρχικά σχέση τους εξελίσσεται σύντομα σε αμοιβαία συμπάθεια και τέσσερις μήνες αργότερα σε ένα δυνατό έρωτα. Η αγαπημένη ηθοποιός αλλάζει δίπλα του συνήθειες χρόνων, διασκεδάζοντας σε νεανικά club της εποχής, ντυμένη casual με τζιν και t-shirt και μέσα από τον αυθορμητισμό, την αιώνια παιδικότητα και τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα του, ζει τον ενθουσιασμό των νεανικών της χρόνων.
Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός τους υπήρξαν από τα στοιχεία που τους ένωσε απίστευτα και έζησαν μαζί πεντέμιση υπέροχα χρόνια, αποτελώντας για πάντα ο ένας στην καρδιά του άλλου ένα σημαντικό και ιδιαίτερα ξεχωριστό κεφάλαιο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Loupasis (@arisloupasis)

Keywords
Τυχαία Θέματα