Αιμιλία Υψηλάντη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης της και συγκλονίζει – “Της οφείλω να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής”

16:03 9/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον χαμό της κόρης της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες.

“Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Ο άνθρωπος αγκιστρώνεται από πάρα πολλά πράγματα για να επιζήσει. Συνέχισα να παίζω μετά τον θάνατό της, ακριβώς γιατί φοβήθηκα λιγάκι ότι αν σταματούσα, μπορεί να μην ήθελα να γυρίσω πάλι στο θέατρο. Αλλά

για εμένα το θέατρο είναι πραγματικά σανίδα σωτηρίας”¨, τόνισε η Αιμιλία Υψηλάντη και πρόσθεσε:

“Πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί. Υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που λέγεται σεβασμός στη ζωή. Αυτό πρέπει να είναι νομίζω ο κανόνας. Και όταν λέω σεβασμός στη ζωή, εννοώ στη δική μου τη ζωή, σε αυτό που οφείλω στον εαυτό μου, και σε αυτό που οφείλω και σε όλους τους ανθρώπους γύρω μου, ακόμα και στην κόρη μου που έχασα. Της οφείλω να είμαι όπως πρέπει, να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό βέβαια δεν απαλύνει κανέναν πόνο και καμία στεναχώρια βεβαίως, όμως, είναι ένα γερό κράτημα για να μπορέσει κανείς να σταθεί στα πόδια του. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι, αν μπορούμε, και θα είναι και ένα μεγάλο δώρο να το καταφέρουμε αυτό.

Το καλύτερο πράγμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η σιωπή. Πρέπει να σας πω ότι για εμένα ήταν πολύ σημαντικό το πόσοι άνθρωποι ήταν κοντά μου, και είναι ακόμα κοντά μου, και πόσοι μου μιλάνε, αυτό, όμως, που με γοήτευσε ήταν ένας τεχνικός του θεάτρου μου που ήρθε στο θέατρο αμέσως, ήρθε να με δει, κάθισε απέναντί μου και έμεινε σιωπηλός για πολύ ώρα”.

Αιμιλία Υψηλάντη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Πέθανε η μοναχοκόρη της σε ηλικία 55 ετών

Keywords
Τυχαία Θέματα