Αυτή είναι η casual chic φούστα την οποία όλες οι fashion influencers αποθεώνουν

Ανάμεσα στις τόσες τάσεις και στα άπειρα trends που κυκλοφορούν καθημερινά, ένα ρούχο για να ξεχωρίσει οφείλει να είναι μοναδικό και να έχει κάτι, το οποίο δεν θα βρεις εύκολα σε άλλο. Μπορεί να τις φούστες να τις λανσάρουν καθημερινά και σε πολλές και διάφορες εκδοχές, μία είναι όμως αυτή που έκανε τα fashion girls να τη λατρέψουν. Και όχι μόνο… Την αποθεώνουν καθημερινά μέσα από elegant συνδυασμούς και αναπάντεχα mix&match.

Υποθέτουμε πως την έχετε δει κάπου! Μαντεύετε ποια είναι;

Η it skirt του οίκου Prada

Συνδυάζει

κάτι από κλασική pencil φούστα και ένα νεανικό touch. Από τη μία είναι σοβαρή, από την άλλη κάνει παιχνίδι. Τη φοράς τόσο το πρωί με πιο βασικά αξεσουάρ, όσο και το βράδυ με τα πιο statement ψηλοτάκουνα. Δεν είναι ούτε μίνι, ούτε midi. Σέξι και μισή-μισή, η νέα φούστα έχει ενθουσιάσει τον κόσμο της μόδας με τη διπλή προσωπικότητα και τον μοναδικό της χαρακτήρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonia Lyson (@sonialyson)

Πως θα τη φορέσουμε;

Σε ένα office look: με τον πιο κλασικό τρόπο. Ο συνδυασμός με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, λευκό πουκάμισο και classy διάθεση είναι τέλειος,

Με casual διάθεση: Με αθλητικά παπούτσια, ένα t-shirt ή ένα cozy πουλόβερ και ο σκοπός μας επετεύχθη μια χαρά. Γιατί… αυτή η φούστα ταιριάζει με τα πάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Με τον Prada τρόπο: το ολοκληρωμένο look του οίκου προτείνει λευκό tank top, kitten heels και τη φούστα που κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό. Το πιο cool outfit για κάθε περίσταση.

Με οτιδήποτε: γι’ αυτό εξάλλου ‘υπάρχει’ αυτή η φούστα. Για να διατηρεί την κλασική αξία, αλλά και για να ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις.

Κι αν δεν είναι Prada, δεν πειράζει! Οτιδήποτε φέρνει στο πιο hot item της σεζόν, μας κάνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Keywords
Τυχαία Θέματα