Αυτές είναι οι τάσεις των 2010s που επανεντάσσονται σήμερα στο στιλ μας

09:16 16/1/2024 - Πηγή: InStyle

Μπορεί να πέρασαν μόλις λίγα χρόνια από το τέλος της δεκαετίας του 2010, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: αυτό το διάστημα μοιάζει σα να το ζήσαμε πολλά πολλά χρόνια πριν. Έκτοτε οι τάσεις άλλαξαν, το ίδιο και η νοοτροπία μας, και εμείς ζούμε πια σε μια διαφορετική φάση της μόδας και της ομορφιάς. Παρόλα αυτά, θα ήταν λάθος να ξεχνάμε τις τάσεις που διαμόρφωσαν την εμφάνισή μας και την αυτοπεποίθησή μας κατά την διάρκεια των aughts. Ειδικά τώρα που αυτές οι τάσεις επιστρέφουν με μια νέα αύρα και ενέργεια και πιθανότατα

θα τις φορέσουμε ξανά!

6 τάσεις από τα 2010s που θα ξαναφορέσουμεCrop topsSkinny jeansDad’s sneakersLogomaniaTucker hatFancy athleisureCrop Tops

Τα crop tops δεν ήταν απλά ένα κομμάτι ρούχου, αλλά μια δήλωση αυτοπεποίθησης. Αυτό το στιλ μας έμαθε να αγαπάμε τα σώματά μας, να είμαστε… πειρασμοί και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Και τώρα; Επιστρέφει για να μας υπενθυμίσει ότι η αυτοπεποίθηση δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη paloma elsesser (@palomija)

Skinny Jeans

Τα skinny jeans ήταν το παντελόνι που αγαπήσαμε και φορέσαμε όλες. Άνετο, κολακευτικό και πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις. Από τις εμφανίσεις της καθημερινότητας μέχρι τις βραδινές εξόδους, τα skinny jeans κατέκτησαν την καρδιά μας. Και ναι, επιστρέφουν, ακόμα πιο δυνατά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Dad’s Sneakers

Τα dad’s sneakers μας έκαναν να αναθεωρήσουμε την έννοια του αθλητικού στιλ. Αυτά τα χαλαρά, chunky παπούτσια έφεραν την άνεση στην καθημερινότητά μας, ενώ ταυτόχρονα έκαναν μια δήλωση μόδας. Και η αλήθεια είναι, πως δεν έφυγαν ποτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaydence (@swiftehearts)

Logomania

Η λατρεία για τα λογότυπα κυριαρχούσε σε κάθε γκαρνταρόμπα. Από τις τσάντες μέχρι τα ρούχα, τα λογότυπα είχαν την τιμητική τους. Και τώρα, η logomania επιστρέφει για να μας υπενθυμίσει πώς τα μικρά λεπτομερή στοιχεία μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Tucker Hat

Το tucker hat ήταν το αξεσουάρ που μας έδωσε έναν αέρα cool αισθητικής εμπνευσμένο από την RNB κουλτούρα. Ανεξάρτητα από το αν επιλέξαμε casual ή επίσημο στιλ, αυτό το καπέλο πρόσθεσε μια ξεχωριστή νότα σε κάθε street style outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HERSource (@hersource)

Fancy Athleisure

Το fancy athleisure ήταν η τάση που έφερε την άνεση στο επίκεντρο. Από glitter sneakers μέχρι λαμπερά track pants, η σύνθεση του αθλητικού και της κομψότητας ήταν η συνταγή για μια εμφάνιση που έκλεβε τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KeGiBe (@kendallbellsgigii)

Keywords
Τυχαία Θέματα