Αυτές είναι οι 8 πιο αποτυχημένες εμφανίσεις των τελευταίων Met Gala

10:31 1/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ακόμα και οι καλύτερες εμφανίσεις επισκιάζονται κάποιες φορές, όταν στο φόντο κυκλοφορεί μια τελείως αποτυχημένη εμφάνιση. Σχολιάζεται πολύ περισσότερο και πόσο μάλλον όταν είναι το final look που επιλέχθηκε για το κόκκινο χαλί των Met Gala. Πρόσφατα, οι New York Times ανακοίνωσαν την τιμή ενός εισιτηρίου, η οποία το 2021 κυμαινόταν στις 35.000$ χιλιάδες δολάρια για την είσοδο και στις 200.000$ με

300.000 χιλιάδες για ένα τραπέζι κι αναρωτιόμαστε… φαντάζεστε κάποιος να έδινε τόσα χρήματα για να δει τόσα failed looks σε μια βραδιά που υποτίθεται ότι κάνει μόδα; Εμείς πάντως βρίσκουμε πολύ πιο απολαυστικό το να σχολιάσουμε τα αποτυχημένα outfits παρά να χειροκροτήσουμε τα καλύτερα!

@metgalaofficial

Winnie Harlow: το σέξι μοντέλο δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύει τους θαυμαστές της όταν την είδαν μέσα στο συγκεκριμένο look. Μπορεί οι διαφάνειες, η στενή ολόσωμη φόρμα και η αιθέρια κάπα να φάνταζαν καλή ιδέα στο μυαλό της Winnie, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν την δικαίωσε.

@metgalaofficial

Kim Petras: είναι αυτό άλογο που βλέπω μπροστά μου ή η Kim μέσα σε ένα παράλογο look που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί στο δρόμο, πόσο μάλλον στο κόκκινο χαλί των Met Gala; Κάποιος να φωνάξει την fashion police αμέσως!

@metgalaofficial

Katy Perry: εντάξει, γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση απαιτεί φαντασία, τρέλα και υπερβολή αλλά η Katy σαν να το παράκανε λιγάκι. Είπαμε να λάμπεις, αλλά να μετατραπείς και σε πραγματικό πολυέλαιο, αυτό παρά πάει!

@metgalaofficial

Lady Gaga: ίσως και να αποτελεί τη βασίλισσα των Met Gala, ωστόσο με το συγκεκριμένο outfit η βασίλισσα πέρασε σχεδόν αδιάφορη και απογοήτευσε τον κόσμο που περίμενε πως και πώς να δει κάτι grande με άποψη. Χειρότερο και από το κακοντυμένο είναι το αδιάφορο!

@metgalaofficial

Woopie Goldberg: αν και Valentino, το φόρεμα της Woopie δεν εντυπωσίασε καθόλου. Αντίθετα, κατάφερε να τη βάλει στη λίστα με τις πιο κακοντυμένες σταρ του Hollywood και όχι άδικα.

@metgalaofficial

Madonna: λοιπόν, σίγουρα είναι ένα look που φωνάζει Madonna, αλλά πόσο κατάλληλο είναι για το κόκκινο χαλί; Μάλλον ανασύρθηκε από μια άλλη δεκαετία, την οποία η βασίλισσα της pop δεν λέει να αφήσει πίσω. Τουλάχιστον όμως, ας αφήσει το συγκεκριμένο outfit εκεί που ανήκει, δηλαδή σε παλαιότερα χρόνια όταν οι hard rock συναυλίες και τα σκισμένα καλσόν ήταν στα φόρτε τους.

@metgalaofficial

Pete Davidson: πολύ κομψός ο κύριος, αλλά πάνω στην προσπάθεια του να εντυπωσιάσει με το γεγονός ότι φόρεσε φούστα, ξέχασε να κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν συνειδητοποίησε ότι θυμίζει λίγο… ηλικιωμένη γυναίκα. Έχουμε δει πολύ καλύτερα outfits από άντρες που τόλμησαν να φορέσουν φούστα, και ο Pete δεν πλησιάζει καν σε αυτά.

@metgalaofficial

A$AP Rocky: και ο ράπερ σκέφτηκε… τι μπορώ να φορέσω στο κόκκινο χαλί για να εντυπωσιάσω περισσότερο από την Rihanna, την οποία θα συνοδεύω; Μια πολύχρωμη κουβέρτα, με κανένα απολύτως γούστο και αισθητική! Φυσικά, πέτυχε το σκοπό του και όντως αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, αρνητικής, αφού η εμφάνισή του ήταν ίσως η πιο κακόγουστη των τελευταίων ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα