Zendaya: Ο στυλίστας της αποκαλύπτει ποιους σχεδιαστές δεν θα φορέσει ποτέ η ηθοποιός και γιατί

11:51 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις έκανε για την Zendaya, ο επί χρόνια στιλίστας της, Law Roach. Μάλιστα, αποκάλυψε ποιους σχεδιαστές και οίκους μόδας δεν θα φορούσε ποτέ η A-lister.

Φυσικά, μοιράστηκε και τους λόγους των ισχυρισμών του, δίνοντας «τροφή» για fashion gossip. Όλες αυτές τις ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, τις έκανε ο 45χρονος ενδυματολόγος στο podcast

«Cutting Room Floor».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Law Roach (@luxurylaw)

«Η Zendaya δεν θα φορέσει ποτέ τέσσερις οίκους. Saint Laurent, Chanel, Gucci και Dior. Είναι αυτοί που αρνήθηκαν να δανείσουν τα κομμάτια τους στο Euphoria. Όλοι έλεγαν όχι. Μας έλεγαν να προσπαθήσουμε ξανά τον επόμενο χρόνο και ότι η Zendaya δεν είναι στο πρόγραμμά τους. Έχω ακόμα τις αποδείξεις. Δεν έχει φορέσει ποτέ κανέναν από αυτούς τους σχεδιαστές.

Ακόμα δεν το έχει κάνει. Στη λίστα αυτή ανήκε και ο οίκος Valentino. Ωστόσο, φόρεσε τελικά δημιουργίες του, επειδή έγινε μούσα του οίκου σε καμπάνια το 2020. Η πρώτη φορά που φόρεσε Valentino δημόσια ήταν όταν είχε υπογράψει το συμβόλαιο. Τη συμβούλεψα να μην πει όχι σε αυτή την πρόταση».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι Zendaya και Law Roach έχουν δημιουργήσει το δίδυμο της επιτυχίας. Η ηθοποιός έχει αναδειχθεί σε fashion icon και οι εμφανίσεις της έχουν αφήσει εποχή στο κόκκινο χαλί. Είναι ταυτισμένη στο μυαλό όλων των fashion lovers, μαζί με τον στιλίστα της, με τη δημιουργία άψογων, edgy εμφανίσεων.

Η πιο πρόσφατη από αυτές ήταν στο Met Gala του 2024, με θέμα Garden of Time. Φυσικά, και εκεί ο Law Roach ήταν στο πλευρό της, συνοδεύοντάς την στις σκάλες του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα