Victoria Beckham: Πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον David – Το τρυφερό στιγμιότυπο

H Victoria Beckham και ο σύζυγός της David δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ αν και έχουν συμπληρώσει 24 χρόνια γάμου και έχουν τέσσερα παιδιά.

Η σχεδιάστρια μόδας, 49 ετών, μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία με τον πρώην άσο της μπάλας, τον 48χρονο David, από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στα Instagram Stories.

H Victoria

απαθανατίστηκε να δίνει ένα φιλί στο μάγουλο του συζύγου της δείχνοντας συνεπαρμένη, ενώ ο David έκλεινε τα μάτια του και χαμογελούσε απαλά.

Credit: Victoria Beckham/Insta Story

Η Victoria μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Netflix “Beckham”, αναφέρθηκε στη φημολογούμενη απιστία του συζύγου της με την προσωπική του βοηθό, Rebecca Loos, τονίζοντας ότι οι επόμενοι μήνες ήταν οι “δυσκολότεροι” της ζωής της. Αργότερα περιέγραψε λεπτομερώς την απόφαση του David για έναν “δεύτερο γάμο” μετά το σκάνδαλο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε μια λαμπερή τελετή στην Ιρλανδία το 1999, με θρόνους, στέμματα και μια συμφωνία με ένα περιοδικό για πολλά χρήματα, αλλά η ανανέωση των όρκων τους έγινε μπροστά σε μόλις έξι άτομα.

Victoria Beckham: Εντυπωσιακή η συλλογή από τα 15 δαχτυλίδια “αρραβώνα” στα 24 χρόνια γάμου με τον David

Αναπολώντας τη στιγμή σε chat show όπου ήταν καλεσμένη, η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε: “Κάναμε σχολείο τη Δευτέρα και ο David είπε ότι έπρεπε να πάμε κάπου το απόγευμα. Προσγειωνόμαστε στο Λονδίνο, κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο και μας περίμενε το ίδιο αυτοκίνητο που οδήγησε την ημέρα του γάμου μας. Ξαναπαντρευτήκαμε με τον ιερέα που μας πάντρεψε πριν από τόσα χρόνια! Μπαίνουμε στο αεροπλάνο και πετάμε για το Παρίσι, όπου κάναμε ένα 24ωρο ταξίδι του μέλιτος και μείναμε στη σουίτα 302.”

Keywords
Τυχαία Θέματα