Victoria Beckham: Διαδηλωτές για τα δικαιώματα των ζώων εισέβαλαν στην επίδειξή της

17:00 2/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η «εισβολή» διαδηλωτών σε επιδείξεις μόδας δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Ωστόσο, δεν είχε ξανασυμβεί σε επίδειξη της Victoria Beckham. Στο τελευταίο της fashion show λοιπόν, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, οι διαδηλωτές για τα δικαιώματα των ζώων αποφάσισαν να έχουν ενεργή παρουσία.

id="E57">Συγκεκριμένα, ομάδα ακτιβιστών περπάτησε μαζί με τα μοντέλα στην πασαρέλα. Φορούσαν μάλιστα λευκά μπλουζάκια με οικολογικά μηνύματα. Άλλα έγραφαν «γυρίστε την πλάτη στα δέρματα των ζώων» και άλλα πως «τα ζώα δεν είναι ύφασμα». Μάλιστα, κρατούσαν και πλακάτ με το σύνθημα: «Να ζήσει το οικολογικό δέρμα».

Διαδηλωτές για τα δικαιώματα των ζώων εισέβαλαν στην επίδειξη

Σκοπός τους ήταν να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση ζωικών προϊόντων από τη σχεδιάστρια. Οι άνθρωποι της ασφάλειας φυσικά τους απομάκρυναν προκειμένου να συνεχιστεί η επίδειξη.

Οι ακτιβιστές ανήκουν στην ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων Peta. Όπως δήλωσαν, παρόλο που το brand της Beckham έχει απαγορεύσει τη χρήση γούνας και εξωτικών δερμάτων στις συλλογές της, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί δέρμα, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος μοσχαριού.

«Κανένα ένδυμα ή αντικείμενο δεν αξίζει τη βίαιη σφαγή ενός ευαίσθητου ζώου. Προτρέπουμε τη Victoria Beckham να στραφεί στις ηθικές και φιλικές προς το περιβάλλον καινοτομίες. Σήμερα υπάρχουν πολλά διαθέσιμα μέσα και τρόποι» δήλωσε η αντιπρόεδρος της PETA στην Ευρώπη, Mimi Bekhechi.

Η Victoria Beckham δεν είναι η πρώτη σχεδιάστρια στης οποίας την επίδειξη εισέβαλαν. Οι ακτιβιστές της Peta είχαν διαμαρτυρηθεί και σε επιδείξεις των οίκων Burberry και Fendi.

@footwearnews Despite a foot injury, #victoriabeckham takes a bow at her #pfw ♬ original sound – Footwear News

Δεν ήταν μάλλον και η μόνη δυσκολία που η σχεδιάστρια κλήθηκε να φέρει σε πέρας σε αυτή την επίδειξη. Η πρώην τραγουδίστρια αντιμετώπιζε και ένα θέμα υγείας. Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η στιγμή να περπατήσει στο catwalk για να ευχαριστήσει τον κόσμο, εμφανίστηκε με πατερίτσες. Όπως είπε ο σύζυγός της David Beckham, το πρόβλημα προκλήθηκε από ατύχημα στο γυμναστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle