Victoria Beckham: Απαγόρευσε σε μέλη συνεργείου να την κοιτάζουν κατάματα σε live εμφάνισή της

21:30 31/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Victoria Beckham δεν ήθελε να έχει οπτική επαφή με κανέναν όταν εμφανίστηκε στο Top Of The Pops, όπως ισχυρίστηκε η πρώην παρουσιάστρια Gail Porter.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης με τον Dane Bowers, όπου ερμήνευσαν το Out Of Your Mind στη διάρκεια ενός live show, η Posh φέρεται να μην αλληλεπιδρούσε με κανέναν στο πλατό.

‘Victoria Beckham banned anyone from making eye contact

with her’, claims Gail Porterhttps://t.co/zTH6na8OQb pic.twitter.com/CLwFOjyvNG

— OK! Magazine (@OK_Magazine) August 31, 2023

Πριν από την άφιξή τους κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους το 2000, τα μέλη του συνεργείου φέρεται να είχαν δεχθεί την προειδοποίηση από την ομάδα της Βeckham να μην κοιτάζουν τους διάσημους καλλιτέχνες.

Όπως σημείωσε η Gail: “Οι άνθρωποι της Victoria και του Dane είχαν απαγορεύσει σε οποιονδήποτε να έχει οπτική επαφή μαζί τους όσο ήταν εκεί, οπότε ήταν εξαιρετικά αμήχανα. Και οι υπέροχοι Travis [το συγκρότημα], τους κοιτούσα και έκαναν αγενείς χειρονομίες.”

“Τέλος πάντων, στέκομαι και λέω: Είναι η Gail Porter, είναι ακόμη Νο1, είναι ακόμη το Top Of The Pops, και επειδή οι κάμερες δεν μπορούν να τους δουν, παρακαλώ καλωσορίστε στη σκηνή τη Victoria Beckham και τον Dane Bowers, Out Of Your Mind.”

Μετά την εμφάνιση, η Victoria και ο Dane φαίνεται πως πάγωσαν στη σκηνή επειδή δεν ήταν σίγουροι αν οι κάμερες τους βιντεοσκοπούσαν.

Η Gail ισχυρίζεται ότι συνέχισαν να παραμένουν ακίνητοι μέχρι αυτή να αποχωρήσει από τη σκηνή. Η Gail έγινε γνωστή χάρη στις τακτικές εμφανίσεις της στο The Big Breakfast, στο The Movie Chart Show, στο VH1 και στην εμβληματική μουσική εκπομπή Top Of The Pops του BBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα