Travis Kelce: Του ζήτησαν να ερμηνεύσει Taylor Swift και αυτός αρνήθηκε – Η άβολη στιγμή

20:31 11/2/2024 - Πηγή: InStyle

Οι συνεντεύξεις Τύπου του Super Bowl LVIII συνήθως έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον, όταν συνεντευξιαζόμενος είναι ο σύντροφος της Taylor Swift. Ο λόγος για τον αγαπημένο της, 34χρονο Travis Kelce. Φυσικά και οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν για τη σχέση τους, ωστόσο εκείνος συχνά έρχεται σε αμήχανη θέση.

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, κλήθηκε να

συμπληρώσει έναν στίχο τραγουδιού της pop star. Ο λόγος για το τραγούδι «Karma». «Karma is the guy on the…» ξεκίνησε ο ρεπόρτερ, αφήνοντας ημιτελή την πρόταση για να τη συμπληρώσει. «Chiefs» απάντησε εκείνος κάνοντας ένα αμήχανο αστείο με το όνομα της ομάδας του.

Όταν του ζητήθηκε να συνεχίσει περαιτέρω τον στίχο, δεν θέλησε να τραγουδήσει. Είπε απλώς «επόμενη ερώτηση» δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την απροθυμία του. Όπως ήταν φυσικό, επικράτησαν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας.

@cbssports Karma is the guy on the _______ ? #chiefskingdom #traviskelce #taylorswift ♬ original sound – CBS Sports

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Επομένως, αυτή η κάπως αμήχανη στιγμή ήρθε σχεδόν τρεις μήνες αφότου ο Kelce παρακολούθησε μία από τις συναυλίες της Taylor Swift. Στο πλαίσιο της περιοδείας Eras Tour, είχε βρεθεί στην Αργεντινή, τον Νοέμβριο του 2023. Τότε, η 34χρονη ερμηνεύτρια άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού της «Karma». Αντί να τραγουδήσει “Karma is the guy on the screen, coming straight home to me», η Swift είπε «guy on the Chiefs». Ήταν σαφώς αναφορά στον σύντροφό της, που παίζει στην ομάδα των Chiefs.

Όταν μάλιστα το σόου έφτασε στο τέλος του, του έδωσε ένα μεγάλο φιλί. Ήταν το πρώτο τους μεγάλο στιγμιότυπο, από τότε που δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους τον Σεπτέμβριο του 2023.


Keywords
Τυχαία Θέματα