Tori Spelling: Περιπέτεια για τη σταρ – Ομάδα SWAT συνέλαβε τον οπλισμένο με τουφέκι γείτονά της

Ώρες αγωνίας έζησε η Tori Spelling αφού ο γείτονάς της οχυρώθηκε στο σπίτι του και μάλιστα φέρεται να κρατούσε όμηρο έναν άνθρωπο με ομάδα SWAT να κάνει επιχείρηση για να τον συλλάβει.

Η Spelling που ενοικίασε το σπίτι δίπλα στο σημείο, αναγκάστηκε να το εκκενώσει, όση ώρα διήρκεσε η επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του οπλισμένου με τουφέκι AR-15 γείτονα.

Tori Spelling forced to evacuate rental home

after neighbor arrested with AR-15 and reported hostage https://t.co/yrL2KnOxQD pic.twitter.com/WTAKdM0kWx

— Page Six (@PageSix) October 19, 2023

Η Tori Spelling εθεάθη στο σημείο να κοιτάζει ανήσυχη, ενώ επικρατούσε φρενίτιδα, που φέρεται να αφορούσε τον ένοπλο άνδρα που είχε οχυρωθεί στο σπίτι του. Αν και η ταυτότητά του δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, εθεάθη να φοράει λευκό μπλουζάκι, μπλε σορτσάκι μπάσκετ και αθλητικά παπούτσια, καθώς οι αστυνομικοί των SWAT τον έπαιρναν με χειροπέδες.

Δεν είναι σαφές αν κάποιο από τα παιδιά της ηθοποιού ήταν μαζί της. Η Spelling αντιμετωπίζει οικογενειακά, οικονομικά και υγειονομικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες. Ο επί 17 χρόνια σύζυγός της, Dean McDermott, ανακοίνωσε τον χωρισμό τους τον Ιούνιο. Έκτοτε έχει προχωρήσει με μια γυναίκα που ονομάζεται Lily Calo.

Tori Spelling Forced To Evacuate Rental Home During SWAT Response for Suspected Gunman | Click to read more https://t.co/ZC5ggQIEfp

— TMZ (@TMZ) October 19, 2023

Στη συνέχεια, η Spelling και τα πέντε παιδιά του εν διαστάσει ζευγαριού πέρασαν εβδομάδες ζώντας σε μοτέλ αξίας 100 δολαρίων τη βραδιά, αφού έμαθαν ότι το σπίτι που είχαν νοικιάσει είχε μούχλα.

Έπειτα από αυτό, η ηθοποιός και τα παιδιά της έμειναν σε ένα τροχόσπιτο για ένα χρονικό διάστημα, κάτι που φέρεται να “ταπείνωσε” τον McDermott. Τον Αύγουστο, πέρασε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την ασθένεια ή την κατάστασή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα