Tom Hanks: Aποκαλύπτει το μυστικό του 35ετούς γάμου του με τη Rita Wilson

11:22 13/4/2024 - Πηγή: InStyle

Full in love είναι ο Tom Hanks με τη Rita Wilson. Τόσο που ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν πολυετή γάμο, με τους δυο τους να παραπέμπουν σε ένα «φρέσκο» ειδύλλιο. Το ζευγάρι πάντως μετρά 35 χρόνια γάμου, αφού παντρεύτηκε το 1988. Οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της κωμικής σειράς του «Bosom Buddie», που έπαιζε ο Hanks.

Μάλιστα, ο star του Hollywood,

γνωρίζει ακριβώς ποια είναι η «συνταγή της επιτυχίας» για να διαρκέσει μια σχέση. «Το να βρίσκει ο ένας τον άλλον!» δήλωσε στο E! News με χαμόγελο. «Τι λέτε γι’ αυτό;”

Oι ηθοποιοί Tom Hanks, Rita Wilson και John Candy ποζάρουν όλοι μαζί για την ταινία της TriStar Pictures με τίτλο “Volunteers” που κυκλοφόρησε το1984. Photo by Hulton Archive/Getty Images

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τους γιους του, Chet και Truman, που είναι 33 και 28 ετών αντίστοιχα. Ο Hanks έχει ακόμη δυο γιους, τον 46χρονο Colin και την 41χρονη Elizabeth από τον πρώτο γάμο του με τη Samantha Lewes.

Οι δυσκολίες που πέρασαν τους έκαναν ακόμη πιο αγαπημένους

Τους δυο τους σίγουρα ενώνει και η «μάχη» που έδωσε η ηθοποιός με τον καρκίνο του μαστού. Μάλιστα, το 2015 υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και φυσικά ο σύζυγός της βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να στηρίζει ανελλιπώς τη μάχη άλλων ασθενών, μέσω φιλανθρωπικών δράσεων. Πρόσφατα ήταν οι επίτιμοι πρόεδροι του «An Unforgettable Evening». Πρόκειται για event με σκοπό την ενίσχυση του «Οργανισμού Ερευνών για Γυναίκες με Καρκίνο».

«Χρειάζεται πολλή προσπάθεια», δήλωσε η Rita Wilson για την έρευνα. «Ευτυχώς δεν το κάνουμε μόνοι μας και υπάρχουν όλοι αυτοί οι φορείς». Ο Tom Hanks συμπλήρωσε ότι: «Πριν γνωρίσω την Rita δεν μπορούσα να βάλω στόχους και να τους ακολουθήσω. ‘Αλλαξα. Τώρα κάνω ένα σχέδιο και το ακολουθώ. Η σύζυγός μου με προσπερνάει κατά πολύ στην παραγωγικότητα. Μαζί τα βάζουμε όλα κάτω και αναλογιζόμαστε τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα