The new athleisure: Η νέα τάση θέλει αθλητικές φόρμες με ψηλοτάκουνα!

09:52 6/5/2022 - Πηγή: InStyle

Θυμάστε τότε που μας μάθαιναν τι πάει με τι και ποια ρούχα συνδυάζονται ή απαγορεύονται να φορεθούν με συγκεκριμένα παπούτσια; Εμείς, θυμόμαστε πολύ καλά πάντως, τον άτυπο κανόνα που ήθελε τις αθλητικές φόρμες να συνδυάζονται μόνο με sneakers και καθαρά athleisure ρούχα και σίγουρα, όχι με ψηλοτάκουνα και βραδινά items. Λοιπόν, ο κανόνας αυτός επιτέλους έσπασε κι εμείς υπακούμε μόνο στο ρητό που λέει ότι «οι κανόνες είναι για να σπάνε». Και στη μόδα αυτό το σπάσιμο γίνεται με τον πιο ευφάνταστο τρόπο!

@streetstylepoint

Η νέα

τάση λοιπόν, απαιτεί αθλητικές φόρμες με ψηλοτάκουνα. Μάλιστα! Είναι ο πιο hot συνδυασμός, ένα είδος mix&match που ενώνει το βραδινό πέδιλο ή ακόμα και τη γόβα στιλέτο με το αθλητικό styling και τον cool χαρακτήρα. Οι απανταχού fashion lovers πάντως, τον έχουν ήδη υιοθετήσει και τον φορούν ασταμάτητα από τις καθημερινές τους βόλτες μέχρι και στις Εβδομάδες μόδας. Αν μας αρέσει; Τον λατρεύουμε! Αφού όπως έχουμε ήδη επισημάνει τα πιο στιλάτα looks προκύπτουν μέσα από τον συνδυασμό φαινομενικά αταίριαστων ρούχων που τελικά κουμπώνουν και φτιάχνουν το πιο ενδιαφέρον outfit. Τα ετερώνυμα έλκονται ακόμα και στο κομμάτι της μόδας.

@aminamuaddi@streetstylepoint

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα φορέσετε τις casual φόρμες σας και αυτόματα θα τις συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας αθλητικά, σκεφτείτε μήπως, για την αλλαγή θα ήταν πιο ενδιαφέρον να τις συνοδέψετε με ένα ζευγάρι statement mules ή με πανύψηλες πλατφόρμες σε στιλ Valentino. Και για τις τολμηρές που θέλουν να το πάνε ένα βήμα παρακάτω, ένα top με παγιέτες θα δημιουργούσε δίχως αμφιβολία το πιο τέλειο sporty chic outfit που θα ξεχώριζε από μακριά. Μια ωραία εναλλακτική.

@emilisindlev

Keywords
Τυχαία Θέματα