Taylor Swift: Το πανάκριβο δώρο που έκανε στον Travis Kelce πριν από το Super Bowl

10:07 10/2/2024 - Πηγή: InStyle

Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, πολλοί ερωτευμένοι σκέφτονται τι δώρο θα πάρουν στον αγαπημένο τους. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκε και η Taylor Swift, αλλά με άλλη αφορμή. Εκείνη του Super Bowl.

Σύμφωνα με τα τελευταία gossip

πηγαδάκια του Hollywood, η pop star πήρε στον σύντροφό της ένα ξεχωριστό δώρο. Τι ήταν αυτό; Κατά τα δημοσιεύματα, ένα αυτοκίνητο. Ναι, ο Travis Kelce λατρεύει τα αυτοκίνητα. Και μάλιστα πολύ. Δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν πόσο ερωτευμένη είναι η Taylor Swift, μήπως θέλησε να του αγοράσει εκείνη ένα;

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα το είχε ανάγκη. Ο Travis Kelce έχει μια συλλογή αυτοκινήτων αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Στην πραγματικότητα, ο αστέρας της ομάδας των Chiefs έχει μια από τις πιο ακριβές συλλογές αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NFL (@nfl)

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που φέρεται να κατέχει είναι ένα πολυτελές SUV Range Rover αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων. Ακόμη, μια Mercedes Benz AMG G63 και μια Aston Martin Vanquish. Το τελευταίο μάλιστα πολυτελές αυτοκίνητο κοστολογείται περίπου στα 300.000 δολάρια. Για τις «απλές μετακινήσεις του», φέρεται να έχει ένα φορτηγό GMC SUV, αξίας 20.000 δολαρίων. Πρόσφατα μάλιστα ο Travis Kelce εθεάθη να βγαίνει ραντεβού με την Taylor Swift με μια Rolls Royce.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε το ζευγάρι μέσα στο πανάκριβο αυτοκίνητο. Εκείνος ήταν gentleman κρατώντας της την πόρτα για να περάσει. Αυτό το βίντεο ήταν που πυροδότησε τη φήμη ότι ήταν η τραγουδίστρια εκείνη που του δώρησε το αυτοκίνητο. Ένα δώρο για να γιορτάσουν την κοινή, όμορφη ζωή που βιώνουν αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή σχόλιο απευθείας από την Taylor ή τον Travis που να υποδηλώνει ότι του αγόρασε αυτό το αυτοκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα