Taylor Swift-Travis Kelce: Αρραβωνιάζονται;

Η Taylor Swift και ο Travis Kelce ζουν ένα έντονο ειδύλλιο και δε διστάζουν να μοιραστούν στιγμές με τους θαμαστές τους. Η τραγουδίστρια δημοσιοποίησε τη σχέση τους, όταν πήγε στο γήπεδο για να δει αγώνα του αγαπημένου της. Η ίδια μάλιστα, μίλησε και στο περιοδικό TIME δίνοντας λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε ο έρωτάς τους.

Οι φήμες για τον αρραβώνα του ζευγαριού

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες φήμες έρχονται στο φως

της δημοσιότητας σχετικά με το αν το ζευγάρι πρόκειται να αρραβωνιαστεί. Η Taylor Swift θα βρεθεί στο Τokyo στις 7 Φεβρουαρίου για να συνεχίσει την περιοδεία “Eras”και όπως λένε πηγές κοντά στο ζευγάρι, μπορεί να έχει ένα νέο αξεσουάρ, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ζευγάρι έχει συζητήσει ήδη για γάμο, και ο αθλητής έχει ζητήσει από τον πατέρα της Swift, την ευλογία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift Updates (@taylorswift.updates13)

Ένα άτομο κοντά στον Kelce ανέφερε στην ιστοσελίδα Page Six: “Ο πατέρας της ρωτήθηκε για την ευλογία του και την έδωσε με όλη του την καρδιά, και ο Τravis έχει μιλήσει με φίλους του για το δαχτυλίδι”. Υπάρχουν φήμες ότι το δαχτυλίδι σχεδιάζεται ή μπορεί να βρίσκεται ήδη στην τσέπη του.

Tι λένε πηγές κοντά στο ζευγάρι;

Οι εκπρόσωποι της Swift και του Kelce κρατούν το στόμα τους κλειστό, αλλά είναι πολύ σαφές ότι η σχέση τους εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Ο Kelce, είναι “ο πιο εξωστρεφής τύπος που έχει βγει η Τaylor εδώ και πολύ καιρό”, αποκάλυψε μια πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. “Αυτό που ζει η Τaylor είναι πολύ πιο σοβαρό από οποιαδήποτε προηγούμενη σχέση της”.

Πράγματι, το ζευγάρι δε δίστασε να δημοσιοποιήσει αρκετά νωρίς τη σχέση του, κάτι που η τραγουδίστρια δεν είχε κάνει με άλλους συντρόφους της(συμπεριλαμβανομένης και της σχέσης με τον ηθοποιό Joe Alwyn).

Η δημόσια κίνηση αγάπης της Taylor Swift

“Αν η Τaylor θέλει, μπορεί να αλλάξει τους στίχους του τραγουδιού της τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία τους. Και να τραγουδήσει μπροστά σε 60.000 ανθρώπους … “ο Τravis θα σταθεί εκεί και θα το απολαμβάνει”, είπε η πηγή, αναφερόμενη στη συναυλία της τραγουδίστριας στην Αργεντινή στις 13 Νοεμβρίου όταν άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού της “Karma”: Το κάρμα είναι ο άντρας των Chiefs που έρχεται κατευθείαν στο σπίτι μου”είπε η ίδια και το κοινό την αποθέωσε.

@the.charity.stripe Taylor Swift changes her lyrics to mention Travis Kelce. If they end yo together, fantastic. If she breaks his heart before the (fantasy football) season is over, there will be hell to pay. She will feel our grapes of wrath #taylorswift #taylorswiftedit #traviskelce #taylorswifttraviskelce #chiefs #karma #fantasyfootball ♬ original sound – The.Charity.Stripe

Keywords
Τυχαία Θέματα