Taylor Lautner: Ο σταρ του Twilight παντρεύτηκε την αγαπημένη του

O Taylor Lautner παντρεύτηκε την αγαπημένη του Taylor Dome σε μια ρομαντική τελετή σε ένα οινοποιείο στο Paso Robles της Καλιφόρνια, την Παρασκευή το απόγευμα, ακριβώς έναν χρόνο μετά τον αρραβώνα τους.

Το ζευγάρι αντάλλαξε γαμήλιους όρκους με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο ειδυλλιακό τοπίο ενώπιον 100 καλεσμένων από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Ο σταρ

του Twilight πόζαρε με τη συνονόματη σύζυγό του μαζί με καλεσμένους τους στο γαμήλιο πάρτι τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @karamellicikolatayedek

Congrats Taylor Lautner! pic.twitter.com/lzFZmbmSVp

Twilight Nusantara (@Twilight_Nusa) November 12, 2022

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018 και άρχισε να βγαίνει μέσα στον ίδιο χρόνο, οπότε και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους με ανάρτηση στο instagram. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους συνεχίστηκαν για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ αρραβωνιάστηκαν πέρυσι τέτοια εποχή. Ο Lautner στο παρελθόν είχε συνδεθεί ερωτικά με διάσημες συμπρωταγωνίστριές του, όπως η Taylor Swift, των οποίων η σχέση ξεκίνησε και τελείωσε το 2009, η Lily Collins, η Marie Avgeropoulos και η Billie Lourd.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TAY (@taydome)

Πάντως, φαίνεται πως έχει αδυναμία στις συνονόματές του αφού η σύζυγός του επίσης ονομάζεται Taylor -χρησιμοποιεί χαϊδευτικά το Tay- και αν αποφασίσει να πάρει το όνομα του σταρ, θα λέγεται επίσης Taylor Lautner.

Keywords
Τυχαία Θέματα