Tάδε Έφη: Όσα ξεχώρισα από τον κόσμο της ομορφιάς την εβδομάδα που πέρασε

00:03 8/11/2022 - Πηγή: InStyle

Κάθε νέα άφιξη που απασχολεί την καθημερινότητα στον κόσμο της ομορφιάς, κάθε beauty λανσάρισμα που φτάνει στα γραφεία του InStyle κι έχει αλλιώτικο ενδιαφέρον και κάθε νέα παρατήρηση στις ψηφιακές γειτονιές – για μακιγιάζ, νύχια, μαλλιά, περιποίηση, άρωμα κ.α. τα διαβάζετε

εδώ!

Sexy smoky eyes για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023

Εντυπωσιακό, sexy και επαναστατικό, τo Tom Ford SS23 Runway Look αποπνέει μία ακαταμάχητη διαχρονική γοητεία σε συνδυασμό μ’ ένα rock-and-roll δυναμισμό.

Το ρεπορτάζ από τα παρασκήνια είναι όπως πάντα αποκαλυπτικό

Η επιδερμίδα προετοιμάζεται με μια στρώση από πλούσια ενυδατική κρέμα με αέρινη αίσθηση. Το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ακολουθεί την αποκλειστική και καινοτόμο φιλοσοφία για το πρόσωπο του υπέροχου Tom Ford. H σμίλευση, λάμψη και ανάδειξη της ξεχωριστής αρχιτεκτονικής κάθε προσώπου φαίνεται να είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Το foundation που χρησιμοπoιείται προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και τρισδιάστατη λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ τo concealer σκοπό έχει να διορθώσει ατέλειες και να ανορθώσει τα χαρακτηριστικά. Και τα καταφέρνει. Όλα είναι άψογα. Και κυρίως τα μάτια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)


Το εμβληματικό Tom Ford Smoky Eye εκπέμπει πολυτέλεια και πολυδιάστατη ένταση. Το βαθύ καφέ eyeliner στην απόχρωση chocolat, αλλά και το πιο έντονο μαύρο στην απόχρωση dominateur δημιουργούν την τέλεια βάση στα βλέφαρα, εφαρμόζοντας εσωτερικά του ματιού και επεκτείνοντας την γραμμή των βλεφαρίδων, για φιλήδονη και προκλητική έκφραση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Ας εστιάσουμε τώρα στους απίθανους τόνους της τέλειας παλέτας Eye Color Quad στην απόχρωση Creme Quartz. Μάθαμε ότι εφαρμόστηκε με απαλή διαβάθμιση στις γωνίες των ματιών για να δώσει ένα διαχρονικό αποτέλεσμα με πολυτελή αίσθηση.

Κι εννοείται ότι τα φρύδια τονίστηκαν και η μάσκαρα πέρασε από τις βλεφαρίδες τουλάχιστον σε μία στρώση. Όσο για τα χείλη; Εφαρμόστηκα πλούσια layers πρώτα από γκλος και μ’ αυτά και μ’ αυτά αναμένουμε την άνοιξη! (Lol)

Αν δεν έχετε δοκιμάσει αυτό το αποσμητικό (με τη φίνα φόρμουλα), το νου σας!

Η Grown Alchemist είναι μια πολύ αγαπημένη βιολογική σειρά περιποίησης. Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα προϊόντα της κι έχω λατρέψει μερικά απ’ αυτά. Ένα από τα must-have μου είναι το αποσμητικό της Roll-On Deodorant, που έφτασε ξανά στα γραφεία προς υπενθύμιση για τη σούπερ πρωτοποριακή σύνθεση με τα φυσικά συστατικά. Μια σύνθεση που ενισχύει την ισορροπία της επιδερμίδας. Κι έχει μια εξαιρετική φόρμουλα χωρίς αλουμίνιο. Πρόκειται για μια απίθανη πατέντα με φυσικά αντιβακτηριδιακά ενεργά συστατικά που ήδη έχουν γίνει θέμα συζήτησης στην παγκόσμια κοινότητα του beauty.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grown Alchemist (@grownalchemist)

Για το ρεπορτάζ κι επειδή εμείς τα λέμε κι όλα μεταξύ μας, το Roll-On Deodorant της Grown Alchemist έχει μία υπέροχη σύνθεση, που το κάνει κι ασυναγώνιστο στο είδος τους.

Περιέχει ένα πρωτοποριακό εκχύλισμα icelandic moss (ισλανδικό βρύο) και φασκόμηλο, προκειμένου να εξουδετερώνει τις οσμές σε χρόνο dt. Eπίσης, στην καρδιά του βρίσκεται κι ένα υπέροχο εκχύλισμα γλυκόριζας, που λειτουργεί προστατευτικά ενάντια στους ερεθισμούς, ενώ καταπραΰνει και απαλύνει την επιδερμίδα. Το αγαπώ πολύ και στο προτείνω!

Το άρωμα που κατακτάει και την πιο δύσπιστη για τον τρόπο που στέκεται…

Καταρχήν, το νέο άρωμα Paradoxe είναι ένα φόρος τιμής της πολυδιάστατης γυναίκας Prada που διαρκώς εξελίσσεται, δε μένει πότε ίδια, αλλά συγχρόνως είναι πάντα ο εαυτός της. Λέξεις κι έννοιες που βγάζουν απόλυτα νόημα αν το δοκιμάσετε.

Το Prada Paradoxe έρχεται να προσφέρει μια πρωτοποριακή οσφρητική υπογραφή λευκών λουλουδιών, που εμπεριέχεται σε ένα εμβληματικό αλλά αναπάντεχα τριγωνικό και τελείως αλλιώτικο μπουκάλι, αγκαλιάζοντας όλες τις παράδοξες διαστάσεις του!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada Beauty (@pradabeauty)

Το Prada Paradoxe, σαν αναγραμματισμός της λέξης Prada και νεύμα στο φιλοπερίεργο πνεύμα του αγαπημένου οίκου, είναι κατ’ ουσία παιχνιδιάρικο με διάθεση στοχασμού. Είναι μια πρόσκληση για τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης μεταξύ της γυναίκας και του εαυτού της μέσα από το δυναμικό διάλογο σε κάθε μία από τις διαστάσεις που την κάνουν αυτό που είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada Beauty (@pradabeauty)

Αποκλίνοντας από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των μπουκαλιών αρωμάτων, αυτό το νέο μικρό μπουκάλι είναι μινιμαλιστικό και πολυτελές, σχεδιασμένο να ακουμπά στο πλάι. Λοξό κι όμως δυναμικά ευθυγραμμισμένο – πλάγιο κι όμως σταθερό – το Prada Paradoxe σχηματίζει μια αισθητική ορθή γωνία, που στρέφεται δυναμικά προς τα επάνω από τη βάση προς το καπάκι.

Έτσι για την ιστορία, η Prada αναλαμβάνει από πάντα την ευθύνη να προτείνει αντικείμενα design και πρωτοβουλίες που προάγουν τη θετική αλλαγή, διασφαλίζοντας ότι τα refills του Prada Paradoxe και οι περιβαλλοντικά ευσυνείδητες πρακτικές είναι σαφώς ορατές τόσο στο σημείο πώλησης, όσο και μέσω εκπαιδευτικών εργαλείων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada Beauty (@pradabeauty)


Το Prada Paradoxe είναι ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, βασισμένο σε τρία συστατικά που προέρχονται από βιώσιμες πηγές, όπως το αιθέριο έλαιο νερολί Μαρόκου, το εκχύλισμα βανίλιας και η καρδιά περγαμόντου της Καλαβρίας.

Η νέα διαδικασία βιομετατροπής πολλαπλών σταδίων πίσω από το Ambrofix επιτρέπει την παραγωγή του κεχριμπαριού από ζαχαροκάλαμο και όχι φασκόμηλο, απαιτώντας 100 φορές λιγότερες γεωργικές εκτάσεις από ό,τι παραδοσιακά. Το Serenolide είναι ένα νέο, ανανεώσιμο μόριο μόσχου με μία από τις μεγαλύτερες διαχύσεις και δημιουργήθηκε για αυτό το άρωμα.

Επίσης, η συσκευασία του Prada Paradoxe είναι ανακυκλώσιμη, συμπεριλαμβανομένων των κουτιών και των φιαλών. Τα γυάλινα μπουκάλια έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να έχουν περιορισμένο βάρος και να απαιτούν τη χρήση λιγότερου γυαλιού, ενώ τα κουτιά είναι πιστοποιημένα με FSC MIX, εξασφαλίζοντας πιο βιώσιμη επιλογή χαρτιού και χαρτονιού.

Για περισσότερα beauty news (όλες τι ώρες), συντονιστείτε στο instagram του InStyle, αλλά και στο δικό μου (aka Beauty Diaries).

Keywords
Τυχαία Θέματα