Tabi Swiper: Πώς ένας κλέφτης designer παπουτσιών τρομοκράτησε τη Νέα Υόρκη

21:42 7/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ας θέσουμε το σκηνικό. Η Lexus είναι μια κοπέλα που ζει στη Νέα Υόρκη, η οποία αγαπάει την μόδα και μάλιστα πουλά τις δικές της, πλεκτές δημιουργίες στο Depop. Ο Josh, ένα τύπος με τατουάζ και piercings, εθισμένος στο Tinder. Oι δυο τους γνωρίζονται στο δημοφιλές app γνωριμιών και κάπως έτσι ξεκινά μεταξύ τους ένα love story, το οποίο ωστόσο δεν έχει

happy end.

Μετά από ένα πρώτο ραντεβού, το οποίο άφησε καλές εντυπώσεις και στις δύο πλευρές, ακολούθησε ένα δεύτερο, το οποίο κατέληξε στο διαμέρισμα της Lexus. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε. Αυτό ωστόσο που δεν φαντάζεστε είναι το μετά. Η Lexus κοίταξε γύρω το διαμέρισμά της και σύντομα ανακάλυψε ότι ο Josh είχε κλέψει κάτι – και δεν ήταν η καρδιά της.

Τα Margiela Mary-Jane Tabis της έλειπαν από το ράφι με τα παπούτσια της. Η αντίδραση της ήταν άμεση καθώς έσπευσε να αφηγηθεί την ιστορία της στο Tik Tok, σε ένα βίντεο που έγινε viral. Kάπως έτσι τις τελευταίες ημέρες όλοι στο διαδίκτυο μιλούν για τον Tabi Swiper, έναν κλέφτη που δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα Tabi shoes του Maison Margiela και εκτός από εμβληματικά είναι και από τα πιο άσχημα της ιστορίας της μόδας.

@nextlevellexuss Girls and gays of TikTok please get to work #nycdating #tinderhorrorstories #hingedating #margielatabis #nyc#greenscreen ♬ bad idea right? – Olivia Rodrigo

H Lexus στο βίντεο απευθύνθηκε στις singles της Νέας Υόρκης προειδοποιώντας τις: «Κυρίες της Νέας Υόρκης, προσέξτε. Αυτός ο άντρας είναι εδώ έξω στο Tinder και το Hinge και θα σας κλέψει». Μάλιστα η Lexus μοιράστηκε και screenshots από το προφίλ του Josh στο Tinder. Ακόμα αποκάλυψε ότι, πριν κοιμηθούν μαζί, εκείνη και ο Josh κουβέντιαζαν για μόδα και ο Josh ομολόγησε ότι αναζητούσε και ο ίδιος ένα ζευγάρι Tabis.

Το πρωί πριν αποχαιρετιστούν, ο Josh ζήτησε να δείξει στη Lexus μια λίστα αναπαραγωγής Spotify στο δικό της τηλέφωνο, επειδή δεν είχε δικό του λογαριασμό στην μουσική πλατφόρμα. Μάλιστα δεν κατάφερε ποτέ να βρει τη λίστα, οπότε επέστρεψε στη Lexus το τηλέφωνό της. Ώρες αργότερα η Lexus αντιλήφθηκε ότι της είχε κλέψει τα παπούτσια, ενώ όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, συνειδητοποίησε ότι εκείνος όχι μόνο την είχε διαγράψει στο Tinder, αλλά είχε διαγράψει και τον αριθμό του από το τηλέφωνό της, την ώρα που έψαχνε για την υποτιθέμενη playlist.

Aφότου το αρχικό βίντεο έγινε viral, η Lexus έλαβε πολλά μηνύματα από ανθρώπους που γνώριζαν τον “Josh”, και αποδείχθηκε ότι ο Josh είχε πάρει τα παπούτσια της Lexus για να τα χαρίσει στην σύντροφό του!

Η ιστορία της μας θύμισε το επεισόδιο What Goes Around Comes Around του Sex & The City το 2000, όπου ένας ληστής ζητά από την Carrie να του δώσει τα iconic πέδιλα της!

Margiela Tabi Boots: H ιστορία του πιο “όμορφα” άσχημου παπουτσιού

Keywords
Τυχαία Θέματα