Sylvester Stallone: Σχεδιάζει να αποσυρθεί από την υποκριτική – “Αυτό θα μπορούσε να είναι το κύκνειο άσμα μου”

17:39 10/1/2023 - Πηγή: InStyle

Η σειρά “Tulsa King” μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τον Sylvester Stallone στην οθόνη μας. Τουλάχιστον, αυτό λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο IndiWire, όπου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την υποκριτική, μετά την παραγωγή αυτή.

“Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το κύκνειο άσμα μου” δήλωσε ο 76χρονος σταρ. Ωστόσο, ο σταρ

-σε κάθε περίπτωση- δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone)

Στην ερώτηση αν έχει στα σκαριά κάποιο πρότζεκτ, ο Stallone απάντησε ότι είναι πιθανόν, αλλά δεν σχετίζεται με την υποκριτική. Αν αυτό αληθεύει, τότε η σειρά αυτή θα σήμαινε το τέλος μιας καριέρας μπροστά στις κάμερες με περισσότερες από 60 ταινίες στο ενεργητικό του.

Sylvester Stallone: Οι δυσκολίες στην αρχή της καριέρας του – Η συνάντηση με την αείμνηστη βασίλισσα ΕλισάβετΟ Stallone είναι ο “Tulsa King”

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και της οποίας είναι και παραγωγός, είναι φτιαγμένη για εκείνον. Ο χαρακτήρας του είναι ο Dwight Manfredi, ένα αφεντικό μαφίας που μόλις αποφυλακίστηκε και σκέφτεται να δημιουργήσει μια νέα αυτοκρατορία εγκλήματος στην Τάλσα αφού δεν μπορεί να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη. “Προσπάθησα να τον κάνω όσο πιο κοντά γίνεται στην προσωπικότητά μου” είπε ο Sylvester Stallone.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tulsa King (@tulsaking)

O ηθοποιός εξομολογείται στη συνέντευξή του στο IndiWire ότι το να υποδυθεί τον Dwight Manfredi ήταν αρκετά εύκολο. Για να το εξηγήσει, ο Stallone είπε τι σήμαινε γι’ αυτόν να υποδυθεί τον Rambo: “Όταν κάνεις τον Ράμπο, έπειτα από λίγο θέλεις να επιτεθείς στα pancakes το πρωί, θέλεις να πετάξεις τον καφέ στο στον τοίχο, πραγματικά ανασαίνεις αυτόν τον θυμό. Αν συνεχίζεις να παίζεις αυτόν τον ρόλο, αυτός αντανακλάται στα μάτια σου. Από την άλλη, αυτός ο τύπος εδώ δεν είναι καθόλου κακός“.

Keywords
Τυχαία Θέματα