Sylvester Stallone: Μαθαίνει στον Al Pacino τα μυστικά μιας καλής selfie

15:27 18/5/2023 - Πηγή: InStyle

Πρεμιέρα έκανε το reality show του Sylvester Stallone και της οικογένειάς του όπου μοιράζονται τα μυστικά τους.

Tο show “The Family Stallone” επικεντρώνεται στη ζωή του κινηματογραφικού Rambo και της συζύγου του εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου, Jennifer Flavin, όπως και τριών θυγατέρων τους, Sophia, 26 ετών, Sistine, 24 ετών, και Scarlet, 20 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone)

Στο πρώτο επεισόδιο ο Stallone συναντά τον διάσημο φίλο του Al Pacino για γεύμα. Ο 85χρονος θρύλος του κινηματογράφου αποκαλύπτει ότι αν και ξέρει να στέλνει μηνύματα, δεν ξέρει πώς να βγάζει φωτογραφία με το τηλέφωνό του, οπότε ο Stallone προσπαθεί να του μάθει πώς να βγάζει selfie.

‘The Family Stallone’ Exclusive Preview: Sly Teaches Al Pacino The Art Of Taking A Selfie https://t.co/sFGPWjPTru pic.twitter.com/xgiswla540

— Breaking Celebrity News (@BreakingCN) May 16, 2023

Sylvester Stallone teaches Al Pacino the art of taking a selfie in this exclusive #TheFamilyStallone sneak peek https://t.co/P8hxDcmIjP pic.twitter.com/WYmgd9aBEt

— HollywoodLife (@HollywoodLife) May 16, 2023

Επίσης, βλέπουμε πόσο υπερπροστατευτικός μπαμπάς είναι ο Stallone, σε σημείο που να εκφοβίζει κάθε αγόρι που φέρνουν στο σπίτι οι κόρες του. Αυτήν την υπερπροστατευτικότητα τη βλέπουμε σε πλήρη εξέλιξη στο πάρτι γενεθλίων του, αφού η Sistine του κάνει φάρσα ότι είναι έγκυος με αποτέλεσμα ο Sly να φρικάρει και να πει: “Θα γίνω Rambo, φίλε.”

Keywords
Τυχαία Θέματα