Sue Vanner: Το 71χρονο κορίτσι του James Bond παίρνει διαζύγιο τρία χρόνια αφού την εγκατέλειψε ο 55χρονος σύζυγός της για νεότερη γυναίκα

13:03 23/4/2023 - Πηγή: InStyle

Το κορίτσι του James Bond, Sue Vanner, κατέθεσε επιτέλους αίτηση διαζυγίου αφού ο επί 32 χρόνια σύζυγός της, μεγιστάνας των ακινήτων Warren Todd, την εγκατέλειψε για μια νεότερη γυναίκα το 2019.

Η ηθοποιός, 71 ετών, έγινε διάσημη από την ταινία του 1977 “Ο κατάσκοπος που με αγάπησε” στο πλευρό του σερ Roger Moore, όπου εκείνη και ο μυστικός πράκτορας James Bond έκαναν έρωτα κάτω

από ένα σωρό γούνες. Παρά το γεγονός ότι δηλώνει “μαχήτρια”, είπε στην Daily Mail ότι βρήκε τη διάλυση του γάμου της “πολύ δύσκολη.”

Τώρα έχει προσλάβει την Payne Hicks Beach, τη νομική εταιρεία της οποίας η βαρόνη Shackleton είναι εταίρος, η οποία έχει εκπροσωπήσει τόσο τον βασιλιά Κάρολο όσο και τον Paul McCartney σε διαζύγια υψηλού προφίλ.

Ο Todd, ο οποίος είναι θετός γιος της reality star Lisa Vanderpump, 62 ετών, εγκατέλειψε τη σύζυγό του, με την οποία έχει έναν γιο, για να ξεκινήσει σχέση με την έγκυο φίλη του κατά τη διάρκεια αυτού που φίλοι της ηθοποιού περιέγραψαν ως “σοβαρή κρίση μέσης ηλικίας.”

Μετακόμισε από την έπαυλη της οικογένειας αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών κοντά στο σπίτι της Victoria και του David Beckham στο Holland Park και έκτοτε έχει καλωσορίσει δύο παιδιά με τη νέα του σύντροφο “Anya”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Great women (@ladies_ofalltheages)

EXCLUSIVE: Bond girl Sue Vanner, 71, hires King Charles' divorce lawyer three years after her husband – Lisa Vanderpump's stepson Warren Todd, 55 – left her for a younger womanhttps://t.co/sz8qPOdCp8

— Brightly (@BrightlyAgain) April 22, 2023

Ένας φίλος του Bond Girl δήλωσε το 2019: “Η Sue είναι συντετριμμένη, έπειτα από 32 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, ο Warren πήρε αποφάσεις, κατά τη διάρκεια μιας πολύ σοβαρής κρίσης μέσης ηλικίας, οι οποίες διέλυσαν την οικογένειά τους.”

Καλεσμένη στην εκπομπή Lorraine του ITV το 2019, η Sue είπε πώς βρήκε παρηγοριά στη μουσική μετά τον πικρό χωρισμό της. Η Lorraine είπε: “Είναι ένας θλιβερός λόγος για να επιστρέψετε στη μουσική βιομηχανία… 32 χρόνια και εκείνος έχει φύγει με κάποια άλλη, και αυτό είναι πραγματικά δύσκολο.”

Η Sue απάντησε: “Είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά είμαι μαχήτρια και έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στη μουσική μου.”

Inspiring Sue Vannerhttps://t.co/lpFHsvNXeP#SueVaner pic.twitter.com/cnde07WaxM

Julia Barnwell (@Trannilicious17) May 9, 2022

Ο Warren πιστεύεται τώρα ότι ζει σε ένα μικρότερο ακίνητο με τη νέα του φίλη, η οποία πιστεύεται ότι είναι Ανατολικοευρωπαία. Η ερωμένη του πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 30 και την έχουν δει τακτικά με τον Warren σε μοντέρνα εστιατόρια της πρωτεύουσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα