Sophia Loren: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της 89χρονης σταρ μετά το ατύχημα

09:33 6/10/2023 - Πηγή: InStyle

H Sophia Loren είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν έπεσε στο σπίτι της στη Γενεύη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για πολλαπλά κατάγματα.

Τώρα, γίνεται γνωστό ότι περίπου δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα η 89χρονη σταρ είναι στον δρόμο της ανάρρωσης.

“Όλα [πάνε] καλά”, σημείωσε ο μάνατζερ της βραβευμένης με Όσκαρ,

Carlo Giuisti, μιλώντας στο PEOPLE. “Χρειάζονται τουλάχιστον μερικοί μήνες αποκατάστασης.”

Ο Giusti πρόσθεσε ότι οι δύο γιοι της ηθοποιού, ο Carlo Ponti Jr. 54 ετών και ο Edoardo Ponti 50 ετών, είναι μαζί της στην Ελβετία, ενώ αναρρώνει από τα κατάγματα στο μηριαίο οστό και το ισχίο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Loren Restaurant (@sophialorenrestaurant)

Μετά την επέμβαση, ο Giusti δήλωσε στο PEOPLE στις 26 Σεπτεμβρίου ότι η επέμβαση πήγε “εξαιρετικά καλά” και η πελάτισσά του “αναρρώνει σιγά σιγά.”

Η Loren, η οποία έκλεισε τα 89 της χρόνια στις 20 Σεπτεμβρίου, έκανε εντυπωσιακή δημόσια εμφάνιση λίγες εβδομάδες πριν το ατύχημα. Στις 2 Σεπτεμβρίου, ήταν παρούσα στην επίδειξη μόδας του Armani κατά τη διάρκεια του 80ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου έδειχνε ευδιάθετη και “πολύ ζωντανή”, σύμφωνα με τον Giuseppe Fantasia, έναν Ιταλό δημοσιογράφο και κριτικό.

“Μπορείς να πεις ότι της αρέσουν αυτές οι εκδηλώσεις, είναι πραγματικά χαρούμενη σε αυτές”, δήλωσε στο PEOPLE. “Ο κόσμος ήταν αρκετά ενθουσιασμένος που την είδε. Ήταν αρκετά ελκυστική.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Loren Restaurant (@sophialorenrestaurant)

Ένα άλλο άτομο που είδε τη Sophia Loren στην εκδήλωση είπε ότι ο θρύλος της οθόνης “έδειχνε απολύτως καλά” και “ίσως είχε το μεγαλύτερο πλήθος γύρω της στο show.” Ο αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε: “Ήταν περιτριγυρισμένη από πλήθος, συνομιλούσε με τον κόσμο, ήταν σε πολύ καλή φόρμα.”

Η είδηση του ατυχήματος της Loren κοινοποιήθηκε στη σελίδα Instagram της αλυσίδας εστιατορίων της στις 24 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα