Selena Gomez: Τα νέα στιγμιότυπα που επιβεβαιώνoυν πως είναι πολύ ερωτευμένη

Σε όλους έχει συμβεί αυτό που έπαθε πρόσφατα και στη Selena Gomez. Ενώ δηλαδή προσπαθούσε να αφοσιωθεί σε μια συγκεκριμένη εργασία, ένα μήνυμα της απέσπασε την προσοχή. Συγκεκριμένα, το έπαθε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του «Selena + Chef: Home for the Holidays» που φιλοξενεί το κανάλι “Food Network”

Selena Gomez: Τα νέα
στιγμιότυπα που επιβεβαιώνουν πώς είναι πολύ ερωτευμένη

Η 31χρονη τραγουδίστρια είπε: «Αφήστε με να βάλω το χρονόμετρό μου. Ας δω αν μου έστειλε μήνυμα κανένα χαριτωμένο αγόρι». Δυστυχώς, στην αρχή δεν είδε την ειδοποίηση που θα ήθελε. «Όχι! Κανείς δεν το έκανε, αλλά θα βάλω το χρονόμετρό μου» αποκρίθηκε τελικά. Όλα αυτά, ενώ γύριζε το εορταστικό επεισόδιο στις 21 Δεκεμβρίου. Με καλεσμένο τον σεφ Eric Adjepong, έφτιαξε Malva Pudding, μιας και φαίνεται πως απολαμβάνει τον νέο της ρόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Food Network (@foodnetwork)

Βέβαια, ενώ εκείνη ρύθμιζε το χρονόμετρο, «φάνηκε» μια ειδοποίηση στην οθόνη. Οπότε, μάλλον κάποιος της έστειλε μήνυμα. Και αφότου ακούστηκε η ειδοποίηση από το iPhone της, η κολλητή της (και συνεργάτης της εκπομπής), Raquelle Stevens, την κάλεσε να «λογοδοτήσει». «Sel, σε ποιον στέλνεις μήνυμα;» τη ρώτησε.

Η Selena Gomez έμεινε με τα μάτια ανοιχτά, ενώ έγινε κατακόκκινη και προσπαθούσε να καταπνίξει τα γέλια της. «Κοιτάξτε, είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω» είπε. Βέβαια, η φίλη της δεν άργησε να υποθέσει ποιος ήταν ο παραλήπτης. Παρόλο που δεν αποκάλυψε σε ποιον έστελνε μηνύματα όμως, άφησε ένα υπονοούμενο. «Έχω ένα ραντεβού μετά τα γυρίσματα» είπε. «Κοιτάξτε την! Νέα χρονιά, νέος άντρας» είπε η Stevens, με την τραγουδίστρια να χορεύει στην κουζίνα.

Μάλιστα σε ένα άλλο στιγμιότυπο που δημοσίευσε το “Food Network” η ίδια αποκάλυψε πώς έχει “crush” με κάποιον, και θα μιλήσει για αυτό αργότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Food Network (@foodnetwork)

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα τον Δεκέμβριο επιβεβαίωσε πως βγαίνει με τον μουσικό παραγωγό Benny Blanco.



Keywords
Τυχαία Θέματα