Selena Gomez: Η πρώτη φωτογραφία με τον νέο σύντροφό της

Αφού η Selena Gomez επιβεβαίωσε το ειδύλλιο με τον Benny Blanco, τώρα ανεβάζει και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

Η σταρ ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στην αγκαλιά του μουσικού παραγωγού στο Instagram Story της. Στη φωτογραφία, ο Blanco αγκαλιάζει την Gomez,

ενώ εκείνη χαμογελάει και το πηγούνι της ακουμπάει στον αυχένα του.

Η Selena Gomez σόκαρε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με τον Blanco τους τελευταίους έξι μήνες. Λίγες μέρες νωρίτερα, η Gomez επέδειξε το δαχτυλίδι της με το γράμμα “B” για δεύτερη φορά στο IG Story της.

Credit: Selena Gomez/Insta StoryΟι αντιδράσεις των θαυμαστών

Η είδηση για το ειδύλλιο δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές της. Αρκετοί υπενθύμισαν στη σταρ ότι ο Branco είχε μιλήσει άσχημα για εκείνη υποστηρίζοντας τον φίλο του Justin Bieber. Η Gomez έδειξε να μην ενοχλείτε ενώ έσπευσε να υπερασπιστεί το αγόρι της. “Εξακολουθεί να είναι καλύτερος από οποιονδήποτε έχω πάει” απάντησε στα τρολ του Διαδικτύου.

Σε άλλη θαυμάστρια απάντησε ότι “είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ”.

Άλλος θαυμαστής έγραψε ένα μακροσκελές σχόλιο κατηγορώντας την Gomez ότι επιλέγει πάντα να βγαίνει με “μουσικούς, προβληματικούς άνδρες”. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι θα έπρεπε να είναι με κάποιον “πλούσιο, μορφωμένο, ώριμο, όμορφο άντρα, που θα της συμπεριφερόταν με αγάπη και σεβασμό, θα μοιραζόταν τις ίδιες αξίες και τους ίδιους στόχους ζωής”.

Η Gomez δήλωσε ότι η ανάλυση της ίδιας και του Blanco ήταν “τόσο λάθος”.

Στη συνέχεια ανταπέδωσε τα πυρά της σε ένα αγενές τρολ, που έγραψε ότι “δεν μπορεί να βρει [άνδρα] καλύτερο” από τον μουσικό παραγωγό, ακόμη κι αν το ήθελε. “Αισθάνομαι άσχημα για σένα“, έγραψε η Gomez.

Keywords
Τυχαία Θέματα