Selena Gomez: Αντιδρά στην φημολογούμενη σχέση της με τον εγγονό του John F. Kennedy

21:54 13/4/2024 - Πηγή: InStyle

Κουρασμένη από τις ίδιες φήμες που αναπαράγονται συνεχώς, φαίνεται η Selena Gomezpop star μάλιστα, διέψευσε μερικές από αυτές που αφορούν στην προσωπική της ζωή. Ο λόγος για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Jack Schlossberg. Πρόκειται για τον μοναδικό εγγονό του John F. Kennedy.

«Δεν

έχω συναντήσει ποτέ αυτόν τον άνθρωπο. Λυπάμαι» είπε χαρακτηριστικά η ιδρύτρια του Rare Beauty. Τη διάψευση αυτή έκανε μέσω social media, απαντώντας σε ανάρτηση από έναν λογαριασμό θαυμαστή της.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν από το X, πρώην Twitter, όπου άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα περί ειδυλλίου τους. Να αναφέρουμε ότι ο Jack Schlossberg, είναι γιος της κόρης του JFK και της Jacqueline Kennedy, Caroline Kennedy. Πρόκειται για παιδί από τον γάμο της με τον σύζυγό της, Edwin Schlossberg. Ακόμη, είναι 31 ετών και απόφοιτος της Νομικής του Χάρβαρντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Schlossberg (@jackuno)

Σύμφωνα με τις φήμες λοιπόν, η τραγουδίστρια και ο νομικός έβγαναν για έναν χρόνο, από το 2020 έως το 2021. Ωστόσο, η μόνη αλληλεπίδραση που είχαν εκείνη την εποχή ήταν όταν ο Jack επαίνεσε τη Selena για τη συνεργασία της με το εμπορικό προϊόν «When We All Vote» με το Dover Street Market στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όσο κι αν κοστίζει, πρέπει να το αποκτήσω» είχε γράψει σε ένα Instagram Story. Είχε μάλιστα κάνει tag τη Selena Gomez. Όταν αργότερα παρέλαβε το φούτερ, επανήλθε γράφοντας «Επιτέλους ήρθε!».

Παρόλο λοιπόν που διέψευσε τη σχέση της με τον Jack Schlossberg, η pop star είναι σε σχέση. Μάλιστα, δείχνει και πολύ ερωτευμένη. Ο σύντροφός της είναι ο μουσικός παραγωγός, Benny Blanco. «Είναι πραγματικά υπέροχα. Έχω εξελιχθεί μέσα από τη σχέση μας, οπότε είναι φοβερό», δήλωσε πρόσφατα στον Zane Lowe της Apple Music.

Keywords
Τυχαία Θέματα