Ryan Gosling: Η τρυφερή αφιέρωση στη γυναίκα της ζωής του

17:30 14/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Ryan Gosling έκανε μια γλυκιά αφιέρωση στην επί χρόνια σύντροφό του Eva Mendes στην επερχόμενη ταινία του The Fall Guy.

Προωθώντας την τελευταία του ταινία στο South by Southwest Film Festival στο Όστιν του Τέξας, ο Ryan αποκάλυψε ότι έδειξε

την αγάπη του σε ένα από τα αείμνηστα κατοικίδια της Eva στην ταινία.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια ερωταπαντήσεων με το Hollywood Reporter, εξήγησε ότι ο τετράποδος σύντροφός του στην ταινία είναι μια τιμητική αναφορά στον αείμνηστο σκύλο της Eva, τον Hugo.

Ryan Gosling and Emily Blunt introduce a screening of #TheFallGuy in Los Angeles pic.twitter.com/vNQ6WZXQTg

— The Hollywood Reporter (@THR) March 14, 2024

Είπε στο κοινό: “Η Eva είχε έναν σκύλο που τον έλεγαν Hugo, ο οποίος ήταν ένα βελγικό Μαλινουά που ήταν σκύλος επίθεσης. Μιλούσε μόνο γαλλικά”.

Στην ταινία ο Ryan υποδύεται τον Colt Seavers, έναν ξεπεσμένο κασκαντέρ που προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα έγκλημα, και τον συνοδεύει ο αξιολάτρευτος σκύλος βοηθός του, ο οποίος επίσης καταλαβαίνει μόνο γαλλικά.

Και συνέχισε για τον βελγικό ποιμενικό: “Έχει πεθάνει τώρα, οπότε αυτό είναι ο φόρος τιμής μου σε αυτόν”.

Ο σκηνοθέτης David Leitch σχολίασε επίσης τον αξιολάτρευτο συμπρωταγωνιστή, καθώς εξήγησε: “Θέλαμε να φέρουμε αυτόν τον επιπλέον χαρακτήρα στο μείγμα… η προσθήκη ενός ζώου στο πλατό είναι πάντα υπέροχη”.

Ryan Gosling brings the “Kenergy” at the #Oscars as he performs ‘I’m Just Ken.’ pic.twitter.com/tmI4Y59uEO

— Entertainment Tonight (@etnow) March 11, 2024

Ο Ryan πρωταγωνιστεί μαζί με την Emily Blunt και τη Hannah Waddingham στη διασκεδαστική κωμωδία δράσης όπου ο χαρακτήρας του Ryan βρίσκεται σε μια αρκετά περίπλοκη κατάσταση, καθώς συνεργάζεται με την πρώην σκηνοθέτη του Jody, την οποία υποδύεται η Emily, ενώ παράλληλα προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα έγκλημα.

Αυτό έρχεται μετά την αποκάλυψη του Ryan ότι έλαβε χρήσιμες “συμβουλές” από την Eva και τις δύο κόρες τους πριν από την εμφάνισή του στα Όσκαρ για την ταινία “I’m Just Ken” την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα