Romee Strijd: Ποζάρει ολόγυμνη γιορτάζοντας τις 26 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της

18:31 4/8/2022 - Πηγή: InStyle

H Romee Strijd πρετοιμάζεται να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, καθώς είναι στην 26η εβδομάδα κύησης και ήδη έχει ένα κοριτσάκι 20 μηνών.

Ο πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret γιόρτασε τις 26 εβδομάδες εγκυμοσύνης της ποζάροντας ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη της. Η ίδια ανέβασε τη φωτογραφία σε insta story.

“Περιμένοντας να γίνουμε οικογένεια τεσσάρων” έγραψε σαν λεζάντα στην ιστορία της η Ολλανδή καλλονή, που κάνει διακοπές στη Μαγιόρκα με τον μνηστήρα της Laurens van Leeuwen και την κόρη τους Mint.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Romee Strijd (@romeestrijd)

Το μοντέλο ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε τον Ιούνιο το φύλο του μωρού τους. Έτσι, η Romme εμφανίστηκε με ροζ αποκαλύπτοντας ότι περιμένει δεύτερη κορούλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Romee Strijd (@romeestrijd)

Τον Ιανουάριο φέτος, ο σύντροφος επί 12 χρόνια της Romee της έκανε πρόταση γάμου σε ένα ρομαντικό ταξίδι στις ελβετικές Άλπεις. Ανακοινώνοντας την πρώτη της εγκυμοσύνη τον Μάιο του 2020, η Romee είπε ότι η μητρότητα είναι το “μεγαλύτερο όνειρό της” καθώς υπήρχε φόβος για σύλληψη με φυσικό τρόπο μετά τη διάγνωσή της με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών αφού δεν είχε περίοδο για 7 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα