Rob Lowe: “Είμαι στα καλύτερά μου” – Tι λέει για τη γήρανση λίγο πριν από τα 60ά του γενέθλια

09:32 14/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Rob Lowe απολαμβάνει κάθε στιγμή του και περιμένει με ανυπομονησία τα γενέθλιά του, σε λίγες ημέρες. Άλλωστε, είναι γενέθλια-ορόσημο καθώς αλλάζει πλέον δεκαετία.

Στο Streaming with the Stars Oscars της Direct TV, ο ηθοποιός μοιράστηκε με το PEOPLE τις σκέψεις του για τη γήρανση με αφορμη τα 60ά του γενέθλια.

Κι ενώ οι περισσότεροι δεν θέλουν να θυμούνται ότι μεγαλώνουν,

ο Lowe παραδέχθηκε ότι “ποτέ δεν ένιωσε καλύτερα” για το ότι πλησιάζει στα χρυσά του χρόνια.

Stars last night at the DIRECTV Streaming with the Stars hosted by Rob Lowe.

: Greg Doherty Photo pic.twitter.com/reKUjvuhmK

Pop Crave (@PopCrave) March 11, 2024

“Ευτυχώς, είχα λίγο χρόνο να προετοιμαστώ“, είπε. “Λατρεύω τα γενέθλια-ορόσημα, γιατί είναι πραγματικά μια ευκαιρία να σκεφτείς πού θέλεις να πας”.

“Είμαι τόσο ταπεινός και ευγνώμων που ποτέ δεν είχα περισσότερα πράγματα που με ενδιαφέρουν να συμβαίνουν στη ζωή μου. Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Οι σχέσεις μου και κάθε επίπεδο, είναι όπως πρέπει και αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που θέλω να πάω στην επόμενη δεκαετία μου”, πρόσθεσε.

Credit: Rob Lowe/Instagram

Όσον αφορά στο τι έχει να περιμένει στα επόμενα χρόνια του, ο ηθοποιός είπε ότι “υπάρχουν πολλά”: “Νιώθω ότι ξεκινάω ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο της ζωής μου“, εξήγησε ο Lowe. “Θα ακολουθήσω οτιδήποτε ικανοποιεί την περιέργειά μου, όπου μπορώ να μάθω και όπου μπορώ να έχω κάποιου είδους αντίκτυπο, είτε πρόκειται για ταινίες, τηλεοράσεις, podcasts, βιβλία, επιχειρηματικό μάρκετινγκ, είμαι μέσα“.

Our favorite stars joined us for the first #DIRECTV Streaming with the Stars #Oscars viewing party hosted by @RobLowe! pic.twitter.com/AQcm3ue4Zz

— DIRECTV (@DIRECTV) March 11, 2024

Τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός μίλησε στο PEOPLE για τις αλλαγές στον τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει προκειμένου να παραμείνει σε άριστη κατάσταση καθώς μεγαλώνει.

“Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ. Και νομίζω ότι εν μέρει οφείλεται στο γεγονός ότι έχω μεγαλύτερη επίγνωση της αυτοφροντίδας. Είμαι τόσο δυνατός όσο ποτέ άλλοτε“, μοιράστηκε. “Θυμάμαι ότι φοβόμουν που έκλεινα τα 40. Θυμάμαι ότι φοβόμουν όταν γινόμουν 50, και αυτό δεν έχει καμία διαφορά. Και όπως ακριβώς και με αυτά τα ορόσημα, όσο πιο κοντά φτάνω, τόσο καλύτερα αισθάνομαι γι’ αυτό”.

Όσον αφορά τους στόχους του για τα 60 του χρόνια; Ο Lowe αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παραμείνει δραστήριος χωρίς να τραυματιστεί. Σημείωσε πως προσπαθεί να βρει την ισορροπία μεταξύ “μακροζωίας και συνέπειας” και “μη τραυματισμού και να πιέζω τον εαυτό μου τόσο σκληρά όσο ποτέ άλλοτε”.

“Η πρόκληση για μένα είναι ότι ένα ρεπό σημαίνει ρεπό, αλλά θέλω να συνεχίσω να κάνω πράγματα”, δήλωσε ο ηθοποιός του West Wing. “Πρέπει πραγματικά να πιέσω τον εαυτό μου να πει: Όχι, όχι, αυτή είναι η μέρα που είναι εντάξει να κάτσω στον καναπέ και να δω ποδόσφαιρο. Λατρεύω μια καλή σάουνα, λατρεύω την κρύα βουτιά, και έχω γνωρίσει την αξία ενός απλού μεγάλου περιπάτου, που παλαιότερα πίστευα ότι ήταν χάσιμο χρόνου, και τώρα το βλέπω διαφορετικά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα