Rihanna: Της φυλακής τα σίδερα – Το ξεκαρδιστικό throwback βίντεο από την… παραλίγο σύλληψη της σταρ

17:37 24/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Rihanna προσπαθεί μάταια να αποδείξει ότι δεν έκλεψε 100 δολάρια από παιδάκια, καλλιτέχνες του δρόμου, και μένει σοκαρισμένη όταν αστυνομικός έρχεται να τη συλλάβει.

Στα social media επανέρχεται το βίντεο από το παλιό show του MTV, το Punk’d, που τότε το παρουσίαζε ο Ashton Kutcher, ο οποίος σκάρωσε μια επική φάρσα στη Rihanna.

Το επεισόδιο με τη σταρ προβλήθηκε πρώτη φορά το 2006, ενώ το κανάλι ξαναμοιράστηκε την ξεκαρδιστική σκηνή.

Στο κόλπο είναι δύο παιδάκια, ένας ηθοποιός που υποδύεται τον θείο τους, δύο ηθοποιοί σε ρόλο αστυνομικού, αλλά και η φίλη που συνοδεύει τη Rihanna στην έξοδό της. Η Rihanna και η φίλη της κάνουν βόλτα όταν σταματούν για να ακούσουν δύο παιδιά που τραγουδούν έξω από ένα κατάστημα. Βάζοντας το χέρι στην τσέπη της, η φίλη της δίνει στους καλλιτέχνες του δρόμου 5 δολάρια, αλλά αργότερα ανακαλύπτει ότι κατά λάθος τους έδωσε 100 δολάρια. Η Rihanna επιστρέφει και εξηγεί στα παιδιά ότι έκαναν λάθος και τους έδωσαν 100 δολάρια αντί για πέντε και όπως ανταλλάσσει το χαρτονόμισμα, εκείνα την κατηγορούν για κλοπή.

she’s so cute https://t.co/6ubGAtxdCF

— nye ❦ (@onikasdestiny) September 27, 2022

Ο θείος των παιδιών εμφανίζεται και κάνει φασαρία, κατηγορώντας την τραγουδίστρια ότι κλέβει από παιδιά. Εκείνη προσπαθεί μάταια να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο θείος φωνάζει τους αστυνομικούς που περνούν με περιπολικό από το σημείο. Σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση, η τραγουδίστρια δίνει στα παιδιά άλλα 15 δολάρια πριν προσφέρει ένα αντίτυπο του άλμπουμ της στους καλλιτέχνες του δρόμου.

Η αστυνομία απειλεί να βάλει τη Rhianna στο “πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους” και ακούγεται να τη ρωτάει αν θα ήθελε να “περάσει μια νύχτα στη φυλακή” πριν κάνει την εμφάνισή του ο οικοδεσπότης Ashton και η Rihanna αναπνεύσει ανακουφισμένη που γλύτωσε τη φυλακή.

Το Punk’d, διάσημο για τις περίτεχνες φάρσες που έκανε σε διασημότητες, δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον αυθεντικό φαρσέρ, τον Ashton, και αρχικά προβαλλόταν από το 2003 έως το 2007. Έκανε μια αναβίωση το 2012 με οικοδεσπότες τους King Bach και DeStorm Power.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εννέα σεζόν του, ο Kutcher και οι συνάδελφοί του οικοδεσπότες κατάφεραν να προκαλέσουν τρόμο σε δεκάδες ανυποψίαστους διάσημους, όπως ο Justin Timberlake, ο Hugh Jackman, ο Drake, ο Zac Efron, η Lindsay Lohan, ο Elijah Wood και ο Kanye West.

Η φάρσα στον Timberlake, στην πρώτη κιόλας εκπομπή, στην οποία ο τραγουδιστής επιστρέφει σπίτι του και βρίσκει κυβερνητικούς πράκτορες να κατάσχουν το σπίτι και τα υπάρχοντά του για απλήρωτους φόρους, θεωρείται μια από τις καλύτερες στιγμές στο αρχείο της εκπομπής. Μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στις τρεις κορυφαίες επικές στιγμές στην ιστορία της reality τηλεόρασης του περιοδικού Time.

Keywords
Τυχαία Θέματα