Richard Gere: Δυναμικό “παρών” στην απεργιακή πορεία της SAG-AFTRA στη Νέα Υόρκη

17:10 10/8/2023 - Πηγή: InStyle

Την απόλυτη στήριξή του στην απεργία της SAG-AFTRA εξέφρασε ο Richard Gere, ο οποίος έδωσε το παρών στην απεργιαπή πορεία της Ένωσης στη Νέα Υόρκη.

Ο 73χρονος σταρ του Χόλιγουντ έδωσε το δυναμικό “παρών” έξωα από το κτίριο της Warner

Bros. ενώ οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται. Ο Richard Gere κρατούσε μια μεγάλη πινακίδα που έγραφε: “Writers Guild of America East Stands With SAG-AFTRA.”

WGA East President Michael Winship and Richard Gere on the #WritersStrike picket line in NYC today

Full gallery here: https://t.co/1jrIUjWA6q

Getty pic.twitter.com/nvs9Hs3YjB

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) August 9, 2023

Η συνεχιζόμενη απεργία της SAG-AFTRA ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου και είναι η τελευταία από τις συνεχιζόμενες εργατικές διαμάχες στο Χόλιγουντ.

Η απεργία της WGA, η οποία είδε τους συγγραφείς να περνούν τη γραμμή της απεργίας, συνεχίζεται από τις αρχές Μαΐου.

Είναι η πρώτη φορά που οι ηθοποιοί ξεκίνησαν εργατική διαμάχη στην Αμερική από το 1980 και η πρώτη φορά που τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι συγγραφείς απεργούν ταυτόχρονα από το 1960.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nurys (@queennurys)

Tom Cruise: Στο πλευρό των ηθοποιών – Το ηχηρό όνομα στις διαπραγματεύσεις, ενώ η ιστορική απεργία συνεχίζεται

Κατά τη συνεχιζόμενη απεργία της SAG-AFTRA, η οποία εισέρχεται στην εικοστή έκτη ημέρα διαμαρτυρίας, πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έχουν δείξει την αλληλεγγύη τους στους απεργούς ηθοποιούς κάνοντας μία (ή περισσότερες) από τις ακόλουθες ενέργειες: εκδίδοντας δηλώσεις υποστήριξης των απεργιών, συμμετέχοντας στις γραμμές περιφρούρησης στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη και δωρίζοντας/μοιράζοντας μπουκάλια με νερό ή/και τρόφιμα στους απεργούς.

Μεταξύ των γνωστών ονομάτων που συμμετείχαν στις γραμμές περιφρούρησης είτε στο Λος Άντζελες είτε στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνονται οι Jason Sudeikis, Susan Sarandon, Vanessa Hudgens, Mandy Moore, Logan Lerman, America Ferrera και Josh Gad, για να αναφέρουμε μερικά.

Το σωματείο ηθοποιών του Ηνωμένου Βασιλείου Equity πραγματοποίησε συγκεντρώσεις στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ στις 21 Ιουλίου για την υποστήριξη της απεργίας της SAG-AFTRA.

Keywords
Τυχαία Θέματα