Reese Witherspoon: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της

10:30 16/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Reese Witherspoon μοιράστηκε μερικά γλυκά στιγμιότυπα με το ταίρι της.

Τα τελευταία 10 έτη, η γνωστή ηθοποιός και ο κυνηγός ταλέντων, Jim Toth αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα παντρεμένα ζευγάρια του Hollywood. Γνωρίστηκαν το 2010 σε ένα πάρτι και η χημεία που υπήρξε μεταξύ τους φάνηκε από την αρχή. Μέσα σε ένα χρόνο παντρεύτηκαν και το 2012 έφεραν

στον κόσμο τον γιο τους, τον Tennessee. Η Reese έχει επίσης δυο ακόμη παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Ryan Phillippe, την Ava και τον Deacon. Ανήμερα λοιπόν του Αγίου Βαλεντίνου, η σταρ έκανε μια ρομαντική ανάρτηση προς τιμήν του δεύτερου συζύγου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richfresh (@richfresh)

Η 45χρονη διασημότητα δημοσίευσε τρεις εικόνες με τον Jim Toth στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τους δυο τους στην κουζίνα τους, κρατώντας από ένα ποτήρι σαμπάνια και κοιτώντας χαμογελαστοί την κάμερα. Είναι ντυμένη με ασορτί σύνολα. Η Reese Witherspoon φοράει ένα κόκκινο καρό φόρεμα και μαύρη ζακέτα, ενώ ο άντρας της ένα μπορντό πουλόβερ, καρό πουκάμισο, χακί παντελόνι και μια γκρι τραγιάσκα. “Αγαπώ τον Βαλεντίνο μου” έγραψε στην ανάρτησή της.

“Φαντάζομαι ότι έτσι είναι, με τρία παιδιά, πολλή αγάπη, άφθονο γέλιο, ασταμάτητα ταξίδια, άπειρα σκυλιά και διασκεδαστικές περιπέτειες, να προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα μαζί σε αυτό τον τρελό κόσμο. Μια πρόποση για πολλές περισσότερες μέρες κάτω από τον ήλιο!” είχε γράψει στο παρελθόν, με αφορμή την επέτειο γάμου τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Keywords
Τυχαία Θέματα