Priyanka Chopra: Η διακριτική απάντηση στην είδηση του χωρισμού της με τον Nick Jonas

Πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φήμες περί χωρισμού της Priyanka Chopra και του Nick Jonas. Αυτή η είδηση ξέσπασε όταν η ηθοποιός αφαίρεσε το “Jonas” από το όνομά στα social media profiles της. Είχε προσθέσει το επίθετο του συζύγου της στο Instagram και το Twitter

της το 2018, ύστερα από τον γάμο τους. Επομένως, οι ακόλουθοι και οι θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού ανησύχησαν, αφότου παρατήρησαν αυτή την ξαφνική αλλαγή.

Η Jennifer Lopez έκλεψε την παράσταση στα Αμερικάνικα Μουσικά Βραβεία 2021

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas)

Μερικοί θεώρησαν ότι το διαζύγιο ήταν αυτονόητο, εφόσον η Chopra αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η ίδια διέψευσε διακριτικά αυτό το συμπέρασμα και έδωσε σε όλους μας να καταλάβουμε ότι όχι μόνο είναι ακόμη μαζί αλλά και είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ. Την περασμένη Δευτέρα ο Nick είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα workout video. Η Priyanka σχολίασε λοιπόν κάτω από το νεότερο post του συντρόφου της, γράφοντας “Damn! I just died in your arms”. Έκανε έτσι ταυτόχρονα ένα κοπλιμέντο αλλά και μια μικρή αναφορά στο γνωστό τραγούδι των Cutting Crew.

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes μόλις ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas)

Ομολογούμε ότι δεν μας φαίνεται να έχουν βάλει τέλος στον έγγαμο βίο τους. Νωρίτερα αυτή την χρονιά, ο Jonas είχε τιμήσει τη σύζυγό του στο γενέθλιά της με μια αξιολάτρευτη ανάρτηση. Στις εικόνες που μοιράστηκε, την βλέπουμε να έχει ένα twinning moment με τον εαυτό της ως παιδί. “Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σου αξίζει όλη η χαρά του κόσμου. Σήμερα και κάθε μέρα, σε αγαπώ”, είχε γράψει στην περιγραφή.

Η Jennifer Lawrence είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Ariana Grande

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Priyanka Chopra,Nick Jonas