Pretty Woman: Η Julia Roberts αποκαλύπτει τι κάνουν η Vivian και ο Edward 33 χρόνια μετά

Η Julia Roberts φαντασιώνεται ένα γλυκόπικρο τέλος στην παραμυθένια ερωτική ιστορία του Pretty Woman.

Η σταρ αποκάλυψε τι πιστεύει πως θα έκανε σήμερα το εμβληματικό ζευγάρι της ταινίας του 1990. Η Vivian και ο Edward μας χάρισαν την απόλυτη ρομαντική ιστορία.

Credit: imdb.com

Η απάντηση

της Roberts πιθανότατα δεν θα αρέσει στους φανατικούς φαν της ρομαντικής ταινίας. “Νομίζω ότι ο Edward πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή, χαμογελώντας”, είπε σχετικά με τον ήρωα Edward, ρόλο που έπαιξε ο Richard Gere. Η Julia Roberts, μιλώντας στο CBS Mornings, είπε ότι η Vivian θα έπαιρνε τη θέση του Edward. “Και τώρα διευθύνει την επιχείρησή του.”

Julia Roberts says “Leave the World Behind” is both a disaster movie and a thriller, but also “a story about this family, this husband and wife, who are kind of opposites.”@GayleKing also quizzes her on iconic roles — and Roberts opens up about marriage to her “favorite human.” pic.twitter.com/laSQXvs4tm

CBS Mornings (@CBSMornings) December 12, 2023

Όσο για την ταινία του 1999 “Η νύφη το έσκασε” όπου και πάλι πρωταγωνιστεί με τον Richard Gere, η Roberts σημείωσε: “Μένουν μαζί. Δεν πεθαίνει αυτός σ’ αυτήν την ταινία. Θα μείνουν για πάντα μαζί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα