Pierce Brosnan: Γιορτάζει 30 χρόνια έρωτα με τη σύζυγο του – Η γλυκιά ανάρτηση της Keely για τον άνδρα της ζωής της

10:40 10/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Keely Shaye Brosnan αναπολεί την “τυχερή μέρα” που γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, Pierce Brosnan το 1994.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η 60χρονη Keely θυμήθηκε τη στιγμή που άλλαξε τη ζωή της, καθώς γιόρτασε την 30ή επέτειο της πρώτης τους συνάντησης σε ένα πάρτι στο Μεξικό.

“Η 8/4/94 ήταν η τυχερή μου μέρα. Πώς θα μπορούσα να ξέρω [sic] καθώς περνούσα τη γωνία και έμπαινα στη ζωή σου ότι το πεπρωμένο μου επρόκειτο να αλλάξει για πάντα;” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, στην οποία ανέβασε σειρά από φωτογραφίες τους μέσα στα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan)

“Ευχαριστώ τα τυχερά μου αστέρια που είχα το θάρρος να σου συστηθώ και είμαι για πάντα ευγνώμων για τη σύνδεση και την οικογένεια που μοιραζόμαστε 3 δεκαετίες αργότερα”, συνέχισε η Keely. “Ευτυχισμένη 30ή επέτειο! Ο χρόνος πετάει [sic] με τα φτερά της αγάπης.“

Ο Pierce απάντησε με ένα τρυφερό σχόλιο: “Δόξα τω Θεώ για σένα, αγαπητή μου Keely, μου έδωσες φτερά για να πετάξω. Σ’ αγαπώ πολύ.”

Σε μια συνέντευξη που έδωσε το 2021 στο PEOPLE, η Keely θυμήθηκε την πρώτη της εντύπωση για τον Pierce όταν συναντήθηκαν εκείνη τη μοιραία μέρα στο Μεξικό. “Ήταν σαγηνευτικός“, είπε. “Ψηλός, μελαχρινός και όμορφος – όλα όσα θα έλκυαν αμέσως τον καθένα. Είχε αυτή την άτακτη λάμψη στα μάτια του. Σκέφτηκα, ουάου! Ουάου!“

Λίγες μέρες αργότερα, το ζευγάρι είχε το πρώτο του ραντεβού και η Keely θυμάται ότι κάθονταν “κάτω από τα αστέρια” και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου ενώ “μιλούσαν μέχρι τις 3 το πρωί”.

“Καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες τον βρίσκουν σέξι, γιατί είναι ένας ελκυστικός άντρας. Πραγματικά του αρέσουν και εκτιμά τις γυναίκες”, δήλωσε τότε στο PEOPLE.

Keywords
Τυχαία Θέματα