Paris Hilton: Εξηγεί γιατί το Coachella θα είναι πολύ διαφορετικό για εκείνη φέτος

12:42 14/4/2024 - Πηγή: InStyle

Το Φεστιβάλ Coachella είναι συνυφασμένο με ορισμένους celebrities που δεν λείπουν ποτέ. Μεταξύ αυτών και η Paris Hilton. «Πήγαινα πριν από χρόνια, όταν ακόμη δεν το ήξερε σχεδόν κανείς» δήλωσε στο People. «Πήγαινα εκεί από το γυμνάσιο. Οπότε το παρακολουθώ πολλά, πολλά χρόνια» είπε η 43χρονη star. Το μουσικό φεστιβάλ Coachella

Valley θα πραγματοποιηθεί στο Indio της Καλιφόρνια από το 1999.

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά για την Paris Hilton, μιας και είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών. Δεν έχει αλλάξει όμως και η αφοσίωσή της στο αγαπημένο της φεστιβάλ. Και φέτος λοιπόν θα παρευρεθεί. Θα είναι η πρώτη φορά που θα βγει για να διασκεδάσει από τότε που γέννησε το δεύτερο παιδί της τον περασμένο Νοέμβριο. Ο λόγος για τη μικρή London, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Carter Reum. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν ακόμη γιο, τον Phoenix.

Paris Hilton: “Έχω πολύ καιρό να πάω σε πάρτι”

«Το πρόγραμμά μου είναι τόσο τρελό, που δεν βγαίνω καν έξω πια. Έχω πολύ καιρό να πάω σε πάρτι, εκτός από το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι μου. Οπότε θα έχει πλάκα. Θα είμαι στην Absolut Land με το Sliving Cosmo, το κοκτέιλ που δημιουργήσαμε μαζί με την εταιρεία. Οπότε είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτό» είπε. «Ανυπομονώ να δω τους No Doubt», δήλωσε για την επανένωση του επιτυχημένου συγκροτήματος της δεκαετίας του ’90 στη σκηνή. «Λατρεύω την Gwen Stefani. Είναι είδωλο και έχω εμμονή με τη μουσική της από τότε που ήμουν έφηβη. Της έστειλα DM και της είπα πόσο ενθουσιασμένη είμαι που θα τη δω στη σκηνή».

Αν και ανυπομονεί να περάσει τις νύχτες της με τους αγαπημένους της καλλιτέχνες όμως, οι ημερήσιες δραστηριότητές της στο Coachella θα είναι διαφορετικές από αυτές που είχε στο παρελθόν. Φυσικά, ο λόγος δεν είναι άλλος από την οικογένειά της, που θα ακολουθήσουν την Paris Hilton. Ναι, τόσο ο Phoenix όσο και η London θα ταξιδέψουν μαζί της στο Indio. «Μου αρέσει να είμαι με τα μωρά μου, οπότε θα απολαύσω τη μέρα μαζί τους. Ο Phoenix λατρεύει να βρίσκεται στην πισίνα. Η London λατρεύει να βρίσκεται στο νερό όπως και ο μεγάλος της αδελφός. Οπότε είμαι ενθουσιασμένη. Παράλληλα, θα κάνουμε οικογενειακά μπάρμπεκιου και άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετική εμπειρία για εμένα. Σε σχέση με τα προηγούμενα φεστιβάλ. Θα είμαι πολύ πιο χαλαρή. Θα θέλω να γυρίζω σπίτι στα μωρά μου όλη την ώρα!» κατέληξε η ενθουσιασμένη μαμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα