Pamela Anderson: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε να βάφεται στα 56 της

19:38 4/10/2023 - Πηγή: InStyle

H Pamela Anderson δέχεται διθυραμβικά σχόλια για τη “θαρραλέα επιλογή της” να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις τις τελευταίες εβδομάδες.

Η 56χρονη σταρ αποκάλυψε την αιτία για την οποία επέλεξε να αγκαλιάσει τη φυσική της ομορφιά, ενώ μιλούσε στο ELLE τον Αύγουστο.

Επεσήμανε ότι η οπτική της για την ομορφιά άλλαξε μετά τον θάνατο της makeup artist της Alexis Vogel, η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2019.

“Η Alexis

ήταν η καλύτερη. Και από τότε, ένιωσα ότι, χωρίς την Alexis, είναι καλύτερα για μένα να μη φοράω μακιγιάζ“, εξήγησε η Pamela.

Είπε ότι το να μην έχει μακιγιάζ ήταν “απελευθερωτικό, και διασκεδαστικό, και λίγο επαναστατικό επίσης. Επειδή παρατήρησα ότι υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν έντονο μακιγιάζ, και είναι ακριβώς λες και εγώ πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι…”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη i-D (@i_d)

Η Pamela σημείωσε πως η γήρανση είναι ένα “ταξίδι” για εκείνη: “Νομίζω ότι όλες αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο περίεργες όταν μεγαλώνουμε. Και γελάω με τον εαυτό μου όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Λέω, ουάου, τι μου συμβαίνει; Είναι ένα ταξίδι… Νιώθω καλά. Είμαι σε καλό σημείο.“

Jamie Lee Curtis: Αποθεώνει την Pamela Anderson – “Είμαι εντυπωσιασμένη από την πράξη θάρρους”

Η απόφασή της να εγκαταλείψει τα καλλυντικά προήλθε επίσης από το αίσθημα ότι συχνά “ακολουθούσε αυτό που μου έλεγαν οι άνθρωποι τι να κάνω” στις πρώτες μέρες της καριέρας της.

Σε μια πιο πρόσφατη συνέντευξή της στο ET, η Pamela αποκάλυψε ότι όταν έχει μακιγιάζ προτιμά μια πιο ήπια εμφάνιση. “Η δεκαετία του ’90 ήταν η δεκαετία του ’90 και τώρα είναι το 2023. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που είναι διαφορετικά, νιώθω ότι… [και] αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου”, δήλωσε στο Entertainment Tonight.

“Η φυσική ομορφιά εξακολουθεί να απαιτεί δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Είναι αστείο γιατί, ξέρετε, είμαι πάντα στον κήπο τώρα. Έχω πάντα χώμα κάτω από τα νύχια μου. Οπότε είναι ωραίο να φοράω διαμάντια απλά για να τα αναδείξω λίγο.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Προχθές, μιλώντας στο i_d ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για το show της Victoria Beckham στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, για τα μυστικά ομορφιάς της, ομολόγησε ότι πλέον δεν κάνει τίποτα. “Όλα αφορούν στην αυτο-αποδοχή. Αυτό είναι το κεφάλαιο της ζωής μου που προσπαθώ να ενστερνιστώ τώρα. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι αρκετά καλός και όμορφος, Προτιμώ να λέω ζω αντί γερνώ. Το να κυνηγάς τη νιότη είναι μάταιο… Νιώθω ανακούφιση, σαν να φεύγει το βάρος από τους ώμους μου. Τώρα ντύνομαι για εμένα και για κανέναν άλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα